Filteren

  Wit is hip!

  Tegenwoordig is de rugzak niet alleen meer een hulpmiddel om je spullen in te vervoeren. Door de jaren heen werd de uitstraling steeds belangrijker naast de functionaliteit. De rugzak mag gezien worden en een opvallende vormgeving en kleur helpen hier uiteraard bij! Een witte rugzak is steeds vaker in het straatbeeld te vinden en diverse merken springen hierop in. Herschel heeft bijvoorbeeld verschillende wit uitgevoerde modellen. Maar ook Eastpak en Hype doen mee met deze trend.

  Het voordeel van een witte rugzak is dat deze met bijna iedere andere kleur is te combineren. Je hoeft dus niet lang na te denken wanneer je voor de garderobe staat! Denk bijvoorbeeld aan een blauw bomberjack met een witte jeans. Ook een gestreepte trui zal zeker niet misstaan onder je witte rugzak!

  Groot, klein, lang, breed; de rugzak is verkrijgbaar in diverse variaties. Ga goed na waarvoor je jouw rugzak wilt gaan gebruiken voordat je gaat selecteren. Hangt jouw rugzak het grootste deel over je schouders? Kijk dan goed naar een exemplaar met een paar comfortabele schouderbanden. Eastpak heeft een groot assortiment rugzakken die ook nog eens fijn zitten!
  185 rugzakken in 38 shops

  Witte rugzakken

  sorteren op
  Comfortabel, praktisch en degelijk zijn geen overbodige kenmerken bij het vinden van dé perfecte rugzak. Maar het oog wil uiteraard ook wat. Daarom mogen uitstraling en kleur niet vergeten worden tijdens jouw zoektocht. Een witte rugzak past zeker in dit plaatje en wij hebben diverse exemplaren in een handig overzicht geplaatst. Vergelijk de verschillende webshops en bestel jouw witte rugzak voor de laagste prijs!