Filteren

  Een levenslange garantie

  We moeten alweer even terug in de tijd voor het ontstaan van Eastpak, 1952 om precies te zijn. Toen begon het bedrijf met de productie van rugzakken voor het Amerikaanse leger. Het was de zoon van de oprichter die in 1976 het idee kreeg om de rugzakken ook op diverse universiteitscampussen te verspreiden. Dit was direct een succes en het vervolg is inmiddels bekend; de rugzakken van Eastpak zijn over ter wereld te vinden. Eastpak is zelf ook overtuigd van van hun product en geeft daarom een levenslange garantie af. Met de kwaliteit zit het dus wel goed!

  Door de jaren heen heeft Eastpak diverse modellen uitgebracht in de meest ondenkbare kleuren en patronen. Uiteraard blijven de gebruikelijke kleuren zoals zwart, blauw, grijs en rood ook in het assortiment.

  Veel verschillende webshops hebben de rugzakken van Eastpak in het assortiment. Travelbags heeft een groot aantal rugzakken van Eastpak. Maar shop bijvoorbeeld ook bij Zalando, The Little Green Bag voor jouw favoriete Eastpak rugzak!
  303 rugzakken in 25 shops

  Eastpak rugzakken

  sorteren op
  Denk je aan een rugzak, dan denk je al snel aan Eastpak! Al sinds de jaren '70 duiken deze rugzakken veelvuldig op in het straatbeeld, binnen de scholen en bij sportverenigingen. De rugzakken van Eastpak zijn altijd populair geweest onder iedere doelgroep en dit zal voorlopig ook niet gaan veranderen.