/ Door

  16x mode voor op je rug

  De lente is officieel ingegaan en het lengen van de dagen is begonnen. Dit betekent ook dat de rugtassen weer uit de kast mogen worden gehaald. De rugzakken staan te trappelen om gevuld te worden en jou van allerlei lekkers te voorzien tijdens je eerste picknick. Een heerlijke dag op een festival word je makkelijk gemaakt doordat je al je benodigdheden eenvoudig bij je kunt dragen en je handen vrij kunt gebruiken om je dansmoves te showen.
  Image title
  Wat we deze lente zien, zijn rugtassen voor jong en oud met een heerlijk zomerse print. De rugzak wordt al jaren niet meer gezien als een praktische tas tijdens wandeltochten, maar heeft een duidelijke plaats ingenomen in modeland. Toffe designs van mooie merken zorgen dat je je rugzak eigenlijk niet meer af wilt doen. Naast de keuze wel of geen design, kun je ook kiezen uit verschillende grootte. Zo heeft het merk Herschel extra grote rugtassen voor heren en dames met een speciaal laptop vak, welke is voorzien van een zachte voering. Op deze manier ga je dus niet alleen stijlvol naar kantoor, maar weet je ook zeker dat je je laptop kunt gebruiken bij aankomst op je werkplek.

  Kleinere modellen zijn meestal voorzien van een handige magneetsluiting, verschillende opbergvakken aan de voorzijde en zijn een ideaal alternatief voor de hand- of schoudertas. Deze kleine rugzak heeft voldoende ruimte om essentiële items als een zonnebril, mobiel of sleutels in te vervoeren. Nieuwsgierig naar onze modellen? Voor inspiratie kun je onderstaand onze 16 toppers bekijken!


  [producten2]

  [producten3]
  Vind hier het gehele assortiment heren en dames rugzakken.


  0 reacties op dit artikel