Filteren

  Jouw perfecte match

  Wij kennen het drama dat bikini’s uitzoeken heet. Welk exemplaar past nu het beste bij jouw lichaam? Dit verschilt natuurlijk per body type en als jij weet welke exemplaar jou het beste afkleedt, kan dit je een hoop zoekwerk schelen. Kijk hieronder mee welke bikini jouw perfecte match is.

  Curvy
  Is miss curves jouw middle name? Dan heb je waarschijnlijk een goede boezem die wel wat ondersteuning kan gebruiken op het gebied van bikini’s. Ga voor een beugel bikini of een bikini met brede banden die alles goed ondersteunt. Met het bikinibroekje kun je gaan voor wat jij zelf prettig vindt. Een broekje met touwtjes is heel fijn omdat je daarbij zelf kunt bepalen hoe strak of los hij zit, en een broekje met een wat hogere taille verhult eventuele lovehandles ;).

  Slim
  Ben jij erg petite gebouwd en heb jij een small bovenlichaam? Lucky you, dan kun je los gaan met je bikini top! Franjes, ruches, heftige prints en schattige details: niets is te gek. Meiden met een kleine boezem rocken de triangel bikini zonder moeite. Voor bikinibroekjes geldt eigenlijk hetzelfde; je kunt er alle anten mee op gaan. Kies dus een broekje waar jij je fijn bij voelt.

  Sporty
  De kans is groot dat de sporty meiden onder ons flink getraind hebben om hun beachbody goed uit te laten komen. Accentueer jouw sterke punten met het dragen van de juiste bikini. Neem eens een kijkje tussen de bandeau bikini’s of juist de push-up bikini’s. Een trend in bikiniland is de sportieve bikini: merken als Calvin Klein en Protest werken met brede banden waarop de merknaam verwerkt staat. Deze exemplaren zien er mooi uit én ze zijn nog eens ontzettend hip: een win-win situatie!
  7.387 bikini's in 33 shops

  Bikini's

  sorteren op

  Lees onze blogs over Bikini's

  12x bikini time!
  blog
  12x bikini time!
  Door: Elles Veenboer
  Of je nu wel of niet in summer shape bent, er is geen ontkomen meer aan, want de zomer dient zich over enkele dagen aan. Het vakantiegeld dat jij vorige maand hebt ontvangen brand in je zak en vraagt om te worden uitgegeven aan zon, zee, strand en cocktails. Lees verder