Filteren

  Manieren om de sarong te dragen

  Hoewel dit kledingstuk bekend staat als wikkelrok, is dit niet de enige manier waarop je hem kunt dragen. Het is een heerlijk item dat in de zomer als wel tien(!) verschillende kledingstukken gedragen kan worden. Wij houden het simpel en leggen jou drie manier uit om hem te dragen of gebruiken.

  De wikkelrok sarong
  Dit is de meest populaire én bekende manier om hem te dragen. Ook hier zijn er natuurlijk verschillende manier om de rok om je heen te wikkelen. Ga je voor een korte sarong? Vouw hem dan dubbel over de lengte: hij is nu gehalveerd in roklengte. Nu kun je de doek om je heen doen en beide delen knopen. Dit is een eenvoudige manier om hem bijvoorbeeld op het strand te dragen. Wil je een lange sarong? Wikkel de doek dan om je heen en vouw de bovenste rand om: dit werkt vanzelf als een soort “riem” die hem omhoog houdt.

  Sarong dragen als jurk
  De sarong is ook te dragen als jurk. Dit kan weer op verschillende manieren gedaan worden. Wikkel de sarong op dezelfde manier om je heen als bij de lange rok, alleen nu vouw je de rand om boven de borsten. Zo heb je een jurk die op simpele wijze mooi blijft zitten. Wil jij hem op een andere manier dragen als jurk? Ook dat kan! Wikkel de doek weer helemaal om je heen en trek de twee punten voor je uit, knoop deze samen en leg er eventueel een strik in: tadaaa, een sarongjurk met een extra touch!

  De sarong als badlaken
  Je ligt op het strand, maar je bent je handdoek vergeten, wat nu? Geen paniek, je hebt een sarong in je strandtas zitten. Deze kun je perfect gebruiken als badlaken of handdoek terwijl je lekker van de zon aan het genieten bent. De sarong is dun en handzaam, wat er voor zorgt dat jij na een lange stranddag geen overbodige kilo’s zand mee naar huis sluipt: je klopt hem immers uit en je vouwt hem zo 1, 2, 3 op om mee naar huis te nemen.
  79 sarongs in 2 shops

  Sarongs

  sorteren op