/ Door

    12x bikini time!

    Of je nu wel of niet in summer shape bent, er is geen ontkomen meer aan, want de zomer dient zich over enkele dagen aan. Het vakantiegeld dat jij vorige maand hebt ontvangen brand in je zak en vraagt om te worden uitgegeven aan zon, zee, strand en cocktails. Hoog tijd dus om na te denken over je komende zomerbestemming. Wordt het surfen in Biarritz, sightseeing in Italië of ben jij die dame die gaat voor de full moon party in Thailand? Wat je bestemming ook wordt een essentieel kledingstuk, dat in geen enkele koffer mag ontbreken, is de bikini. Het geluk wil dat wij enkele trends hebben ontdekt op het gebied van badmode die wij maar al te graag met jou willen delen!
    Image titleSneeuwwitje
    Waarin komt jouw bruine teint het meest tot zijn recht? Juist, met het dragen van een witte bikini. Een witte bikini is voor deze zomer dan ook een absolute musthave voor in je koffer! Cruciaal is wel dat je de eerste paar dagen door moet zien te komen, zonder dat bruine velletje.

    [producten1]
    Printje hier, streepje daar
    Deze zomer kent no limits als het aankomt op printjes en streepjes, het mag allemaal op je bikini. Exotische prints met bloemen of dieren en van een verfijnd sailor streepje tot dikke lijnen. Om nog even in de sailor look te blijven, zijn er ook bikini’s online te shoppen met schattige ankertjes. Een trend die je goed met je bedrukte bikini kunt combineren zijn de bikini’s met een high waist broekje. Niet alleen helemaal hip, maar ook nog eens handig om eventuele oneffenheden te verdoezelen.

    [producten2]
    No teint lines please
    Een trend die we steeds meer zien zijn de off shoulder tops. Het leuke is dat deze modetrend zich ook doorzet in de bikini’s. De strapless bikini’s zijn namelijk hotter dan hot! Het leuke is dat je de off shoulder tops makkelijk kunt combineren met strapless bikini’s en je deze zomer gegarandeerd bent van egaal bruine schouders. Win-win!

    [producten3]
    Liever een badpak?
    Mocht je liever zin hebben in een badpak deze zomer, dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog badpakkendragers veroveren de playa’s. Badpakken met open zijkanten of een strapless model zijn ware eyecatchers. Tevens mag je los gaan met prints en streepjes op je badpak!

    [producten4] Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier het volledige assortiment bikini's!


    2 reacties op dit artikel
    • Lauren V. -
      Die bikini van het eerste plaatje is van Victoria Secret. Moest even zoeken maar heb hem gevonden en besteld. Thnx KK!
    • Sjoukje van E. -
      Ik dacht dat een badpakk echt niet meer kon.. maar deze zijn wel heeeel tof! Bedankt voor de tips..