Filteren

  Waar komt de chino vandaan?

  Al sinds de 19e eeuw kunnen wij genieten van de uitvinding van de chino broek. Alhoewel hij in de beginperiode met name werd gedragen door het Engelse en Amerikaanse leger. Vanwege de duurzame stof werd de chino broek al snel ook bekend onder het grote publiek en verworf deze een behoorlijke populariteit bij jongere en studenten. Dit kwam mede door de casual uitstraling en omdat er toentertijd nog geen spijkerbroek verkrijgbaar was. Vanaf de jaren ’70 kwam de chino in verdrukking door de opkomst van de jjeans, echter is sinds enkele jaren de chino broek voor heren én de dames chino's weer helemaal terug. De comeback kan te wijten zijn aan de vele kleuren waarin de chino verkrijgbaar is, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk te combineren is.

  Jeans, pantalon of chino?

  De chino broek zit eigenlijk tussen een pantalon en jeans in. Naast dat de stof duurzaam en stevig is, is deze ook licht en dun waardoor de chino een lange levensduur heeft en daarnaast lekker zit. Het moge duidelijk zijn de chino is en blijft de ideale broek voor warme zomers en zwoele avonden.

  Juist doordat de chino broek een casual tintje heeft, kun je deze broek op een speelse wijze combineren en zo verschillende stijlen uitdragen. Een blauwe chino met bruine mocassins en een wit overhemd maakt je stijl casual chique. Maak je echter de combinatie met een beige chino, een paar toffe sneakers en een hippe sweater met print dan rock je tijdens een avond met vrienden. Bekijk nu het uitgebreide aanbod chino broeken voor heren en verwonder je over de vele mogelijkheden die dit fijne broekje heeft te bieden.

  Heren chino broeken

  sorteren op
  De chino broek voor heren is het ultieme kledingstuk welke niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Binnen een handomdraai klaar voor een zakelijke afspraak, als je de chino combineert met een chique overhemd en mooie instappers. Voor een casual day draag je de chino met makkelijke gympen en een leuk shirt. Daarnaast zijn ze helemaal trendy indien je de pijpen oprolt en maak jij met het dragen gegarandeerd een modestatement! Bekijk snel het uitgebreide aanbod chino broeken voor heren.

  Sale Deals!


  Lees onze blogs over Heren chino broeken

  3x chino combi’s!
  blog
  3x chino combi’s!
  Door: Elles Veenboer
  De chino voor heren is eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld én niet uit jouw kledingkast. Het is een gemakkelijk broekje die zich uitstekend laat combineren in verschillende kledingstijlen. Dit maakt ook dat, in de juiste combinatie, de chino... Lees verder