Filteren

  Wat is een cargobroek?

  Deze broeken zijn te herkennen aan de zakken die op de zijkant gestikt zitten. Vroeger ontstond hij om arbeiders genoeg plek te geven voor al hun gereedschap, tegenwoordig is het een broek die ontzettend fashionable is. Je hebt verschillende uitvoeringen binnen de cargobroeken; daardoor is er voor ieder wat wils.

  Mix and match

  Het fijne van de cargobroek voor mannen is dat hij op zo veel verschillende manieren te dragen is. De wijdere exemplaren geven je een stoere uitstraling terwijl strakke broeken je meer gekleed laten lijken. Vaak zijn de neutrale kleuren als beige, bruin of groen een goede keuze. Combineer je deze met een wit overhemd of een colbert, dan is de outfit wat netter. Ga je liever voor casual? Dan is een pullover een veilige keuze. Je ziet nu al dat de cargobroek veelzijdig is én van jong tot oud gedragen kan worden.

  Een stukje geschiedenis

  De cargobroek is van oorsprong geen fashion item, maar een broek voor de mannen uit het leger. Het camouflagegehalte is hoog, met name bij de broeken in jungle print en beige tinten. Met grote zakken op weerszijden van de benen is de functionaliteit hoog. Je kunt immers van alles kwijt in de zakken. Pas later ontwikkelden de cargobroeken voor heren zich tot fashion-items. In vrijwel iedere kledingkast kom je cargobroeken tegen; een echte musthave dus!

  Heren cargo broeken

  sorteren op
  Behalve handig, zijn cargobroeken ook erg fashionable. De broeken kunnen op verschillende manieren gestijld worden, dit maakt ze enorm veelzijdig en fijn om in de kledingkast te hebben liggen! De vele zakken in de cargobroeken maken hem ontzettend functioneel. Dan hoef je vrouwlief niet meer lief aan te kijken of je spullen in haar tas mogen.. Kijk eens tussen het ruime assortiment en scoor jouw perfecte cargobroek!

  Sale Deals!