/ Door

    3x chino combi’s!

    De chino voor heren is eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld én niet uit jouw kledingkast. Het is een gemakkelijk broekje die zich uitstekend laat combineren in verschillende kledingstijlen. Dit maakt ook dat, in de juiste combinatie, de chino zowel zomers als ’s winters goed draagbaar is. Gezien we vandaag de maand juli instappen helpen wij je jouw chino op drie zomerse manieren te combineren!
    Image title

    Chino’s in basiskleuren

    De basiskleuren die elke man eigenlijk in de kast moet hebben als het gaat om chino’s zijn; khaki, navyblauw en donkergroen. Deze basic kleuren combineren goed met andere neutrale kleuren en kun je zowel zakelijk als casual goed dragen. Een blauwe chino met een grijs t-shirt en blauwe nette schoen is perfect voor een zakelijke afspraak. De zandkleurige kleur khaki is ook altijd een topper, omdat het direct al lekker zomers staat. Helemaal in combinatie met een wit T-shirt of een shirt met een contrasterend borstzakje en witte lage sneakers.

    [producten1]

    Casual chique

    Voor een directe hippe look kun je het modegehalte van je chino ophalen door de pijpen op te rollen. Echte modekleuren die wij terugzien in de chino’s zijn de dieprode variant en de lichtbruine. Boven een rode chino is het leuk om een rood-wit gestreept shirt te dragen met mocassins als comfortabele stappers. Mocht het buiten iets te koud zijn voor blote armen, dan kun je boven je bruine chino heel goed een denim overhemd dragen. Hierin kun je kiezen voor een licht bewerkte variant of voor een diep donkerblauw denim overhemd. Beide combinaties zijn mogelijk.

    [producten2]

    De chino trend

    Dé trend in chinoland voor deze zomer is de chino gecombineerd met een wit longline shirt. Draag daarboven een denim overhemd of verwassen spijkerjasje en je bent klaar om als een ware fashionisto de straat op te gaan!

    [producten3]Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier het volledige assortiment heren chino's.


    5 reacties op dit artikel
    • Finn -
      goede combi's!
    • Pepijn -
      Tof man
    • Martijn -
      Bedankt weer!
    • Bart de Leeuw -
      Ik draag mijn Chino altijd opgerold. Vette tips
    • Brian -
      Toffe samenstelling met een spijkerjasje!