/ Door

    Winter! Hippe wollen truien onder de €50

    Wat is er fijner dan een warme wollen trui? Bijna niets. Behalve dan als deze trui een fijn prijsje heeft! Iedereen weet dat shoppen een fijn gevoel met zich meebrengt, maar als je kunt shoppen voor een nóg fijnere prijs dan is dat altijd mooi meegenomen. Nu de temperaturen dalen is het inslaan van een paar wollen truien voor de winter een echte must. Een coltrui, gebreide trui of oversized trui: het kan allemaal en ze houden je heerlijk warm. Kijk je met ons mee naar de meest hippe wollen truien onder de €50?

    Image title

    Vanaf dit weekend dalen de temperaturen, dit betekent dat het tijd wordt om een aantal goede warme truien aan te schaffen. Een hippe wollen trui is de ideale uitkomst bij een koud winterbriesje; hij houdt je warm en staat ook nog eens super fashionable. Wollen truien vind je in allerlei kleuren en maten. Kies voor een sophisticated zwarte wollen trui met een zakelijke uitstraling voor op kantoor, of een color blocking trui voor een casual look. Een oversized trui is ook een uitvoering die – mits goed gecombineerd – een echte winter musthave is. Draag hem met een dikke panty of legging en een paar overknee boots en je outfit is helemaal af.

    Ga je voor een truien shopping sessie? Sla dan meteen minimaal drie truien in en je bent good to go. Wij denken met je mee en daarom hebben we de leukste truien onder de €50 voor je samengesteld. Dan kun jij zorgeloos shoppen!

    [producten1]

    [producten2]

    [producten3]
    Krijg je geen genoeg van deze heerlijke warme truien? Bekijk dan eens het hele overzicht van wollen truien.


    2 reacties op dit artikel
    • Jess -
      De gebreide trui van Only ziet er erg mooi uit. Ik heb het zojuist besteld op https://www.otto.nl. Bedankt voor deze selectie.
    • Femkessss -
      Goed geprijsd!