/ Door

    Tips: nieuwe leren laptoptas kopen

    Wie werkt op een laptop of notebook kan niet zonder een goede laptoptas. Leren laptoptassen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Dat maakt kiezen van de juiste tas een leuke uitdaging. Wij helpen je alvast op weg met een aantal handige tips!

    Image title

    Kies de juiste maat
    Het formaat van laptoptassen wordt aangegeven in inch en komt overeen met de schermgrootte van je laptop. Bijvoorbeeld: een kleine tas van 7 inch is geschikt voor een laptop van 21,2 bij 14,2 cm. Terwijl in een tas van 18,4 inch een laptop past van 44,3 cm bij 30 cm. Kies de maat die goed aansluit bij je laptop. Heeft je laptop teveel ruimte, dan kan hij gaan schuiven en beschadigen. Dat wil je juist voorkomen. Of je nu op zoek bent naar een 13, 14, 15, 15,6 of 17 inch laptop tas, Marington heeft een zeer uitgebreid assortiment leren laptoptassen.

    De kleur
    Leer is een fantastisch materiaal voor tassen. Het is sterk en blijft lang mooi. Bovendien waarderen veel mensen het eigen karakter van een leren tas. Veel laptoptassen zijn van zwart of bruin leer gemaakt. Zoek je een zakelijke uitstraling, dan is bruin of zwart een prima keuze. Wil je juist een vrolijke of trendy kleur laptoptas? Die zijn er ook. Alles is mogelijk.

    En dan het model
    Kies het model tas dat bij jouw wensen past. Neem je veel spullen mee? Dan heb je vakken nodig. Reis je vaak? Denk dan aan een rugzak. Ook een laptoptas met een schouderband is makkelijk voor onderweg. Iedere uitvoering heeft zijn eigen voordelen. Het is geheel aan jou, wat jij prettig vindt.

    Nog niet gevonden wat je zocht? Klik hier voor het volledige assortiment laptoptassen! 


    0 reacties op dit artikel