/ Door

    Korting voor nieuwe klanten!

    Image title

    Alle nieuwe klanten van Zalando worden beloond met 15% korting! Tot en met zondag 11 september kun je profiteren wanneer je €75,00 of meer besteed bij deze fijne webshop!

    Met de herfst voor de deur wil je natuurlijk ook een verse najaars outfit! Bij Zalando zul je zeker slagen! Schoenen, truien, jassen, sjaals, noem maar op! Je vind hier alles om je garderobe weer helemaal compleet te maken. Gebruik de volgende kortingscode tijdens je bestelproces: WELKMAFN

    Klik hier om direct te shoppen!

    De kortingscode is geldig van 5 t/m 11/09/16 bij een minimale bestelwaarde van € 75 (Express levering kosten niet inbegrepen). De code is alleen geldig voor nieuwe klanten. Ook geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Maximaal één kortingscode per bestelling. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld. Enkele merken kunnen uitgesloten zijn. Voer de kortingscode in tijdens het bestelproces van uw bestelling. Zalando Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Eén keer bruikbaar per klant.

    Alvast een beetje herfstinspiratie nodig? Bekijk onderstaande outfits en shop direct bij Zalando!

    [producten1][producten2]
    [producten3][producten4]


    0 reacties op dit artikel