/ Door

  Yeah! Koningsdag! Maar wat trek je aan?

  /heren/kleding/shirts/poloshirt/oranjeVrijdag 27 april is het weer tijd voor het jaarlijkse nationale feest; Koningsdag! In heel Nederland staan de straten, dorpspleinen, parken en kroegen weer vol met feestvierende Nederlanders. Iedereen viert deze dag op zijn eigen manier, maar één ding is zeker: je draagt oranje kleding! Bij velen zorgt dit voor een klein dilemma... Onze nationale kleur is namelijk niet heel ruim vertegenwoordigd in ieders kledingkast! Online shoppen is hiervoor dé oplossing en we helpen je natuurlijk graag opweg met onderstaande oranje items!

  Oranje polo's

  Een oranje polo is makkelijk te dragen en goed te combineren, ideaal tijdens Koningsdag! En mocht het Nederlands elftal weer in vorm raken dan komt zo'n oranje polo ook nog goed van pas! 

  [producten1]Oranje Poloshirts  Oranje truien

  Als we de weersvoorspellingen mogen geloven gaat Koningsdag 2018 helaas geen warme, zonnige editie worden. Geen paniek, een fijne oranje trui is de oplossing!

  [producten2]Oranje truien  Oranje jurkjes

  Een oranje jurkje is altijd een vrolijke verschijning! Natuurlijk perfect om te dragen tijdens Koningsdag maar ook op een heerlijke zomerse dag!

  [producten3]Oranje jurkjes  Oranje rokjes

  Is een oranje jurkje iets teveel oranje voor jou? Draag dan een oranje rok! Door deze vrolijke verschijning gaat het zonnetje spontaan schijnen!

  [producten4]Oranje rokken  Oranje jassen

  Met ons Nederlandse klimaat is een jas geen overbodige luxe. Er zijn genoeg modellen en uitvoeringen in het oranje te vinden!

  [producten5]Oranje jassen


  0 reacties op dit artikel