/ Door

  Goede voornemens: work that ass!

  Iedereen kent het wel: het nieuwe jaar staat weer voor de deur en de goede voornemens vliegen je om de oren. Maar wist je dat slechts één op de zes mensen zijn of haar goede voornemen(s) daadwerkelijk volhoudt? Dit moet beter kunnen vinden wij! Daarom is het belangrijk om een goede start te maken met je goede voornemen(s). Zeker als jij van plan bent om meer te gaan sporten dan is een goed begin het halve werk. Meer sporten of bewegen is al decennialang dé nummer 1 op het gebied van goede voornemens. Misschien kun je jezelf er ook op betrappen dat jouw ambitie om meer te gaan sporten eigenlijk na een maand al in de prullenbak belandde. Dit is helemaal niet erg, volhouden kan namelijk erg moeilijk zijn. In deze blog helpen we je hiermee!  Iets wat je geheid helpt bij het volhouden van je goede “sportvoornemen” is een mooie sportoutfit; je hebt toch zeker niet voor niets een gave Adidas sportbeha of Nike sportbroek gekocht om deze in de kast te laten liggen?! Dat vinden wij ook. Hier kun je nog meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe outfit: zie hier dé sportkleding voor 2017. Het enige wat jij straks nog hoeft te doen is shinen met je nieuwe outfit!

  Sportschool

  Er zijn een paar items die zeker niet mogen ontbreken als jij jezelf in het zweet gaat werken in de sportschool. Een sportbeha van goede kwaliteit maakt het sporten net even wat relaxter; alles blijft rustig op zijn plek zitten zonder dat jij je daar druk over hoeft te maken. Kun jij je lekker focussen op de gewichten! Daarnaast zijn een paar goede sportschoenen een echte must. Kies dan voor een paar met een ventilerend bovenwerk, waardoor de schoenen voldoende kunnen “ademen” als jij aan het sporten bent.

  Hardlopen

  Werk jij je liever in het zweet door te gaan hardlopen in de buitenlucht? Ook dan is een goed begin het halve werk. Bij hardlopen is het extra belangrijk om hardloopschoenen van uitstekende kwaliteit te hebben; bij voorkeur een paar met een goede schokdemping. Het is helemaal slim om een paar op maat te laten maken, zodat jouw schoen je de perfecte ondersteuning geeft. Past dat niet helemaal binnen jouw budget? Niet getreurd, je vindt onder andere bij Nike, Adidas en Puma genoeg schokdempende hardloopschoenen.
  Yoga

  Voor de echte yogaliefhebbers onder ons is het natuurlijk ook belangrijk om een prachtige outfit te scoren voor het sporten. Hier geldt ook dat een sportbeha geen overbodige luxe is. Dit exemplaar van Only zorgt ervoor dat je onbezorgd de moeilijkste poses kunt aannemen. Combineer hem met een catchy yoga top en je weet zeker dat jouw yogasessie succesvol verloopt. Aangezien yoga lekker op de blote voeten wordt gedaan, laten we schoenen bij deze outfit achterwege. Ga daarom voor een lekkere hoodie die je na afloop warm houdt.


  2 reacties op dit artikel
  • I. -
   Beetje gestyled naar de sportschool maakt het wel een stukje leuker!!
  • Silvia -
   Leuke samenstellingen! Under Armour is mijn favoriete fitness kleding merk.