/ Door

    Doutzen's Summer Stories

    Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie bikini’s, badpakken, strandkleding en accessoires? Dan ben je aan het goede adres bij de nieuwe collectie van Doutzen: Doutzen’s Summer Stories! De collectie heeft een bohemian look and feel die geïnspireerd is door het backpacker chic thema. Met prachtige details en hoogwaardige materialen creëer je in een handomdraai jouw nieuwe beachlook.

    Summer Stories by Doutzen

    Bikini’s

    Het fijne van Doutzen’s bikini collectie is dat je de items zowel op het strand als tijdens een festival kunt dragen. De bikini’s bevatten festival chic details zoals fringes, tassles, coins en meer. Je kunt verschillende stijlen met elkaar combineren waardoor je in staat bent om eindeloos veel gave looks samen te stellen. Van triangle, bandeau tot crop top gecombineerd met een highwaist broekje of een tanga: je kunt alle kanten op met deze collectie!

    Summer Stories by Doutzen 2

    Strandkleding

    Naast de beachwear collectie, heeft Doutzen ook een aantal items ontworpen waarmee je jouw bohemian-look helemaal compleet kan maken: een aantal jurkjes, een tuniekje en een korte onesuit. De jurkjes zijn perfect om een zwoele stranddag mee af te sluiten en met de onesuit kan je alle kanten op: feestjes, festivals of avondjes uit. Of je nu gaat uitwaaien op het strand of naar een festival gaat, Doutzen’s collectie maakt het allemaal mogelijk.

    Summer Stories by Doutzen 3

    Accessoires

    Ook accessoires mogen zeker niet van dit lijstje ontbreken! Doutzen’s collectie bevat naast badkleding namelijk erg gave armbanden, sandalen en body chains. Allemaal met het doel om jouw beachlook nèt wat meer te laten opvallen. Daarnaast vind je tussen de items een aantal pareo’s die je om je heupen kunt binden. Erg fijn als je jezelf wat meer wil beschermen tegen de zon. Kun je geen genoeg krijgen van de accessoires? Dan zijn Doutzen’s strandtas of cowboyhoed misschien wel jouw ding.

    Shop nu de nieuwe collectie bij Hunkemöller!


    1 reactie op dit artikel
    • Willemijn21 -
      Mooie collectie. Ga zeker wat shoppen!