/ Door

  Badmodetrends voor dames

  Eerder schreven we al over de nieuwste zwembroektrends voor mannen. Vandaag zijn de dames aan de beurt. Lees hieronder hoe jij deze zomer de show gaat stelen op het strand!
  Image titleLaten we beginnen met goed nieuws voor de dames onder ons die een bikini iets te niets verhullend vinden, maar wel graag op het strand of bij het zwembad liggen: het badpak is terug van weggeweest! Lange tijd werd het badpak vooral gedragen door dames op leeftijd en professionele zwemmers, maar dat is nu verleden tijd.

  Een trend die bewijst dat badpakken heel sexy en vrouwelijk kunnen zijn, is de opkomst van badpakken met diepe decolletés. Daarnaast gaan we ook veel bikini’s en badpakken met cut-outs tegenkomen. Deze cut-outs laten een extra stukje huid zien op verassende plekken en geven je badpak of bikini daarmee een spannende twist.

  [producten2]Strapless bikini’s en badpakken zullen deze zomer veel worden gedragen. Zo’n bikini zonder bandjes is natuurlijk handig om tan lines te voorkomen, maar ziet er ook gewoon heel leuk uit. Daarnaast accentueert een strapless bikini of badpak je sleutelbenen, voor een supersexy look.

  [producten3]De kleuren voor badmode zijn deze zomer lekker fel, en passen helemaal bij het zomergevoel.  Vooral de kleur oranje doet het erg goed dit seizoen. Daarnaast zullen we ook veel verschillende prints gaan tegenkomen op de stranden. Bloemenprints, dierenprints, streepjes en stippen geven de bikini’s en badpakken deze zomer een vrolijke touch.

  Heb je na het lezen van deze blog ook zin gekregen om alvast een bikini af badpak uit te zoeken voor deze zomer? Kijk dan in ons overzicht en kies jouw favoriet uit de ruim 1.200 badpakken en meer dan 7.000 bikini’s.  2 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Koosje -
   Super leuk!
  • Veronique -
   Waaa kan echt niet wachten tot mooi weer en ik 1 van deze mooie bikini's kan showen. Heel triest als ik nu naar buiten kijk, maar een mooie vakantie in het vooruitzicht helpt erg!