Filteren

  Vandaag is rood

  Naast dat de kleur rood staat voor passie, staat rood ook voor gevaar. Denk maar aan rode brandweerauto’s, rood staan en de kleur van bloed. Eén ding moge duidelijk zijn rood is een kleur die de aandacht trekt. In het Westen wordt deze kleur zowel verbonden aan gevaar als aan liefde. Niet gek dus dat al onze verkeerslichten ook een rood stopteken bevatten. Denken we bij bloed aan gevaar, ook denken we aan iets positiefs. Namelijk het hart, wat weer doet denken aan liefde en verbondenheid.

  Wil je tijdens een chique diner, zomerse bruiloft of tijdens een avondje uit een spetterende indruk maken en een beetje verwarring dan kom je met een rode cocktailjurk goed weg. Daarnaast is rood makkelijk te combineren met kleuren als zwart, wit en blauw. Neem bijvoorbeeld een rode cocktailjurk in combinatie met zwarte pumps met hoge hak. Draag hierbij een zwarte of een rode hoed en je bent de femme fatale van de avond.

  Een cocktailjurk is altijd kort en valt net boven, op of iets onder de knie. Heb je een hele informele gelegenheid dan kun je misschien beter kiezen voor een rode galajurk. Galajurken vallen altijd lang en tot over de enkels. Op sommige gelegenheden is het zelfs gepast om handschoenen te dragen.

  Rode cocktailjurken online

  Om je tijd en geld te besparen hebben wij alles op een rijtje gezet over wat jij moet weten over je aankoop. Zo vind je op de handige productpagina de levertijden, beschikbare maten, retour opties en in hoeverre je verzendkosten voor je online bestelling moet betalen. Indien er meerdere webshops dezelfde rode cocktailjurk aanbieden, dan plaatsen wij de goedkoopste webwinkel bovenaan, zodat jij direct ziet wie de laagste prijs hanteert.
  135 cocktailjurken in 9 shops

  Rode cocktailjurken

  sorteren op