Filteren
  Een goede regenjas is een must tijdens natte herfst- en winterdagen. Je wil niets liever dan droog en stralend aankomen op je bestemming. Met het Deense merk waarbij fashion en stijlvol afdruipen van de raincoats, moet dat ook helemaal geen probleem zijn. De jassen van Rains zijn kenmerkend door haar waterdichte werking. Die regendruppeltjes hebben dus geen enkele kans om binnen te dringen. Daarnaast zijn de raincoats ook nog eens milieubewust gemaakt. Ze bestaan namelijk voor 50% uit gerecycled materiaal. Fashionable, waterdicht en milieubewust, hét formule voor de perfecte regenjas!

  In het assortiment kijk je je ogen uit. Rains brengt verschillende modellen. Onder deze modellen verstaan we de jacket, de Long jacket en de Parka coat. Deze modellen komen ook in verschillende kleuren als geel, bruin,blauw en zwart. Voor dames zijn er ook regenjassen welke getailleerd zijn of voorzien van een strik ceintuur. Zo komt het figuur meer tot haar recht.

  Ultieme look met Rains

  Draag je een regenjas van Rains moet je het wel in één keer goed doen. Of je nou op de fiets door de regen fiets, met het openbaar vervoer reist of gewoon te voet bent, goed voor de dag komen wil iedereen wel. Combineer je regenjas met bijvoorbeeld hippe regenlaarzen. Voor de echte fashionista’s en fashionisto’s zijn de regenlaarzen van Lemon Jelly of Hunter ware eye-catchers. De regenlaarzen zijn zowel verkrijgbaar in een korte variant als een lange variant. Match je regenlaars eventueel met je regenjas en je bent klaar om die regendruppels te omarmen. Bekijk hier het gehele assortiment regenlaarzen voor de ultieme look!

  Rains dames regenjassen

  sorteren op
  Jassen zijn er om ons tegen allerlei weersomstandigheden te beschermen. Een jas welke uitermate geschikt is om niet alleen beschermd te worden tegen de regen, maar waar je er ook nog fashionable bij loopt, is bij uitstek de regenjas van het merk Rains. Het assortiment is heel uitgebreid. Van gele tot oranje Rains regenjassen en van parka modellen tot poncho’s.