Filteren

  Help! Mijn schoenen zijn vies.

  Het dragen van canvas sneakers is heerlijk, zowel comfortabel als hip in één. Toch zit er een klein nadeel aan deze schoenen. Loop je door regenplassen, op een festival of in de kroeg met deze stappers, dan is de kans groot dat er een of meerdere vlekken op komen. Gelukkig is het schoonmaken van de canvas sneaker niet moeilijk, mits je het goed doet. Wij helpen je een handje met een paar tips om jouw sneakers weer als nieuw te krijgen!

  Veters
  Begin met de veters. Deze haal je uit de schoenen en stop je in de wasmachine: voor je het weet zien ze er weer als nieuw uit. Als ze erg versleten zijn is het misschien handiger om een nieuw paar aan te schaffen, voor een paar euro heb je al een nieuw setje.

  Borstelen 1.0
  Pak een grove borstel en haal deze over je schoenen heen. Als je naar een festival bent geweest dan herken je het misschien wel: er plakt allemaal smerig spul aan de schoen. Dit haal je er met deze borstel af.

  Borstelen 2.0
  Vaak ziet de canvas sneaker er nu nog behoorlijk vies uit. Maak een sopje met een mild schoonmaakmiddel (groene zeep doet wonderen!) en pak een kleinere borstel om de schoenen grondig mee te poetsen. Nu zien ze er al een stuk beter uit!

  Drogen
  Ten slotte mag je het drogen niet vergeten. De schoen heeft misschien wel een paar dagen nodig om echt helemaal droog te worden. Je kunt de schoenen vullen met papieren doekjes om het proces wat te versnellen. Let er wel op dat je de schoenen niet in de zon of onder de verwarming zet. Succes!
  250 canvas sneakers in 42 shops

  Canvas sneakers

  sorteren op