Filteren
  Scotch & Soda laat zich in kleuren en vormen van hun dames- en herencollecties inspireren door kunst uit de hele wereld. Dat zie je in de originaliteit en kleurrijke dessins. De dames truien zijn van een opvallend design terwijl ze tegelijk eenvoudig van ontwerp zijn want de mooiste dingen zijn nou eenmaal simpel. Stijl is een combinatie van eenvoud met een verrassend detail, of een combinatie van klassiek en vernieuwend en dan van beide het beste. De collectie voor mannen is net zo origineel en overtuigend. Kwaliteit herken je, en kwaliteit met lef is helemaal geweldig.

  De kledingstukken zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Een trui gemaakt van een blend van viscose valt soepel om het lichaam, een sweatshirt van katoen met polyester is sportief en blijft heel lang heel mooi. Kunstzinnig en vrij: ze houden van kleuren en vooral houden ze van nieuwe combinaties. Ook de klassieke combinaties nemen ze mee in hun ontwerpen want daar krijg je nooit genoeg van. Maar een gestreepte trui van dit merk verrast vaak door de prachtige kleuren waarvan je nooit gedacht had dat ze bij elkaar pasten. Perfect voor je werk en daarna kun je er meteen mee door naar een feest.

  Deze truien draag je natuurlijk op je oude vertrouwde jeans. Maar ook op een scherp gesneden, trendy chino. Eronder een paar van die high fashion Italiaanse schoenen. Maar ook je trendy sneakers of stoere cowboylaarzen. Met andere woorden: je combineert ze met alles. Dit merk staat namelijk juist voor een individuele stijl. Zij geven je de fantastische ontwerpen die jij vervolgens op jouw manier combineert met alles wat je al in je kledingkast hebt hangen, zelf gemaakt hebt, of met één van hun andere fantastische designs. Want originaliteit is alles, maar dan wel op de goede manier. Dus: gek mag, als het maar goed vormgegeven is. Zoals Scotch & Soda dat doet, uiteraard geïnspireerd door de wereldstad Amsterdam.

  Scotch & Soda heren truien

  sorteren op
  Scotch & Soda truien vallen op door design. Altijd net even anders, maar met beide benen op de grond. Mode voor iedereen die de aandacht wil trekken door fashionable gekleed te gaan. Het is een Amsterdams merk, gevestigd aan de Keizersgracht. Vanuit hier maken ze al die prachtige ontwerpen die de hele wereld overgaan. Dat het een Nederlands merk is, is te zien aan hun nuchtere benadering: kleding moet draagbaar zijn maar mag ook de aandacht trekken. Deze kleding is comfortabel maar vooral gewaagd, stijlvol en uitdagend.

  Sale Deals!