Filteren

  Het verhaal van Scotch & Soda

  Vandaag de dag heeft Scotch & Soda meer dan 95 winkels waar je alle prachtige items van het merk kunt kopen. Maar het begon allemaal in Amsterdam, waar in 1985 het merk opgericht werd door Laurent Hompes. Het key item uit de collectie van toen was een jas in een opvallende kleur met een capuchon, die betaalbaar was. Hiermee veroverde Scotch & Soda de markt. Uiteindelijk heeft het merk in 2001 een doorstart kunnen maken en vanaf dat moment kwamen er veel invloeden vanaf buiten terug in de collecties. Inmiddels heeft Scotch & Soda verschillende lijnen voor jong tot oud en van man tot vrouw die gericht zijn op het bieden van unieke en draagbare kleding.

  Heren jassen van Scotch & Soda

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het merk. Dit zie je ook terug in de jassen van Scotch & Soda. Naast het feit dat dit merk prachtige items creëert, houdt zij ook rekening met de afwerking van alle items. Want wie wil er nu een jas die na één seizoen dragen al stuk gaat? Juist, niemand! Er wordt geïnvesteerd in alle items wat ervoor zorgt dat jij jouw jas jarenlang kunt gebruiken. Je vindt hier leren jassen, wollen jassen, parka jassen en nog veel meer modellen. Het fijne van het zoeken zijn onze filters. Zoek bijvoorbeeld op jassen die in de sale te koop zijn, of jassen in maat M. Zo kun jij doelgericht en eenvoudig jouw perfecte jas van Scotch & Soda vinden!

  Scotch & Soda heren jassen

  sorteren op
  Het van oorsprong Nederlandse merk Scotch & Soda laat zich inspireren door de hele wereld om ons heen. In elke collectie zie je invloeden van buitenaf die het merk sieren en een unieke twist geven. Ook de jassen bevatten deze invloeden en zorgen ervoor dat jij een waar pronkstuk om je heen hebt om je te beschermen tegen de kou. De liefhebbers van eenvoud zijn ook aan het goede adres bij Scotch & Soda. Naast opvallende jassen met uitbundige details, vind je hier ook jassen voor een minimalistische outfit.

  Sale Deals!