Filteren

  Verschillende spijkerjassen, verschillende stijlen

  Levi's laat zien dat er voor de spijkerjas nog genoeg variaties mogelijk zijn. Natuurlijk zijn er blauwe spijkerjassen, maar ook de grijze, zwarte en zelfs witte Levi's spijkerjassen winnen aan populariteit. Levi's gebruikt vaak de bekende jeansknopen als sluiting op haar spijkerjassen maar toch zijn er ook verschillende jacks met een ritssluiting uitgevoerd. Een eigenschap hebben ze allemaal gemeen, de bekende denim stof vormt de basis van dit stoere jasje met casual uitstraling.

  Altijd een match!

  Zo'n spijkerjas is altijd ideaal te combineren met andere pronkstukken uit je garderobe. De jacks van Levi's zijn hier geen uitzondering op! Dit merk heeft nog veel meer in de collectie voor het samenstellen van de perfecte outfit. Jouw fraaie spijkerjas misstaat zeker niet op een Levi's T-Shirt of Poloshirt. En natuurlijk hoort hieronder een mooie Levi's jeans en een paar stoere sneakers.
  76 spijkerjassen in 10 shops

  Levi's® heren spijkerjassen

  sorteren op
  Als je het hebt over denim en jeans dan denk je al snel aan Levi's. En dat is niet zo gek! Als uitvinder van de blue jeans, waar in 1873 patent op werd verkregen, staat dit merk vol van historische momenten binnen de fashion industrie. De spijkerjas kon uiteraard niet achterwege blijven en veroverde al snel een plek in modeland. Inmiddels heeft Levi's diverse spijkerjassen uitgebracht in verschillende modellen en kleuren voor dames en heren.