Filteren

  Converse dragen

  Dé schoen waar elke man moeiteloos mee wegkomt, is toch wel de All Star. Converse heeft een schoen ontworpen die voor zowel voor iedereen toegankelijk is en eindeloze combinaties kent. Dit zijn één van de meest eenvoudig te combineren schoenen die je je maar kunt bedenken! Als je gaat voor veilig, dan zijn de zwarte Converse schoenen een goede optie. Vrijwel iedere soort broek kan gedragen worden boven de schoen. Ook een all black outfit staat erg goed met deze schoenen. Wil je wat meer opvallen? Kies dan Converse schoenen met wat meer kleur. De collectie loopt van geel, rood, grijs tot zwart en wit. Wat jij wilt!

  Het verhaal van Converse

  Ooit begon het merk met schoenen voor basketballers. In het jaar 1921 kwam Chuck Taylor bij het merk terecht en samen bereikten zij grote successen met de All Stars. Een paar decennia later braken concurrenten deze succesperiode op, en brak er voor Converse een moeilijke tijd aan. Na een doorstart in 2003, maakt het bedrijf nu onderdeel uit van Nike. Nog steeds is Converse immens populair en zie je de schoen werkelijk waar overal opduiken. Neem jij maar eens kijkje in jouw kledingkast, dan zie je daar vast een paar Converse schoenen tussen staan. En als het tijd is voor een nieuw paar, dan neem je toch een kijkje tussen onze uitgebreide collectie?

  Converse heren schoenen

  sorteren op
  Denk je aan Converse, dan denk je aan de Chuck Taylor All Star. In 1921 begon de legendarische samenwerking tussen het merk en de basketbalspeler Chuck Taylor, en het succes is ongekend. Converse heeft hier een goed staaltje werk afgeleverd! Vandaar dat de schoen ook overal ter wereld te zien is. Jong tot oud, man tot vrouw, celebrity of niet, je ziet iedereen er mee lopen. En dat is niet zo gek, want naast dat de Converse schoenen er gaaf uitzien, lopen ze ook nog eens lekker. Neem eens een kijkje tussen al het moois en wie weet scoor jij een nieuw paar sneakers!

  Sale Deals!