Filteren
  Handschoenen zijn belangrijke items, indien je buiten je handen haast niet kunt bewegen van de kou. Maar naast dat ze heel handig zijn, kunnen ze ook erg hip staan en je outfit compleet maken.

  Je hebt verschillende soorten handschoenen die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo heb je handschoenen van suède, maar ook vind je handschoenen gemaakt van schapenwol, leer etc. Elke soort handschoen geeft weer een andere look en kan ook weer voor andere doeleinden worden gebruikt. Je gaat bijvoorbeeld niet op wintersport met dun gebreide handschoenen. Voor echte ski handschoenen ben je hier aan het juiste adres.

  Verzorging

  Het is wel fijn om zo lang mogelijk van je handschoenen te kunnen genieten. Met de juiste verzorging en onderhoud gaan ze jaren mee.

  Mochten je leren handschoenen niet meer zo schoon zijn, dan hebben wij een paar handige tips die we graag met jullie delen. Het eerste wat je absoluut niet moet doen, zijn je leren handschoenen in de wasmachine doen. De beste manier om je leren handschoenen te wassen is om ze met een vochtig doekje af te deppen met water. Een handige tip: doe dit terwijl je de handschoen draagt. Bij het drogen van de leren handschoenen is het van belang dat je warmtebronnen, zoals de zon, verwarming of een droger vermijd. We raden je aan om de leren handschoenen staand te laten drogen. Het is belangrijk dat je jouw leren handschoenen niet te vaak wast. Als je dit te vaak doet, kan het schadelijk zijn voor het leer en kan de handschoen zijn glans en vocht afstotende functie verliezen.
  525 handschoenen in 28 shops

  Heren handschoenen

  sorteren op
  Handschoenen zijn er om je warme handen te bezorgen op koude dagen, maar ook zijn ze tegenwoordig heel hip om te dragen en worden ze gezien als een waar fashion item. Vele varianten kun je verwachten in de collectie heren handschoenen. Wat dacht je van zacht leer of heerlijk gevoerd met schapenwol? Kies zelf jouw nieuwe favoriete paar handschoenen en laat de winter maar komen!