Filter op...

Roze rugzakken en vele andere kleuren

Misschien doen roze rugzakken je gelijk denken aan meisjes of vrouwen, maar dit hoeft niet te betekenen dat een man niet goed wegkomt met het dragen van een roze rugtas! Het dragen van een lichtroze rugzak van het merk Herschel staat bij een man heerlijk zomers in combinatie met een blauwe chino, een wit overhemd en mocassins. Het kan natuurlijk voor komen dat je iets meer casual gekleed wilt gaan. Geen probleem voor heren en dames, indien je jouw roze rugzak combineert met een hippe ripped skinny jeans, een wit t-shirt en witte lage sneakers.

Mocht je meer zin hebben in een andere kleur dan roze, dan kun je middels de handige filters aan de linkerzijde gemakkelijk switchen van roze naar een blauwe rugzak, en van de kleur blauw naar een zwarte rugzak of witte rugzak. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op jouw favoriete merk, prijs, levertijd of betaalmethode!

Bij het bestellen van een rugzak is het belangrijk dat je weet voor welk doel je hem gaat gebruiken. Een rugzak gevuld met zware schoolboeken heeft meer draagvermogen nodig dan een rugzak die je gebruikt voor een dagje festival. Een stevig tassenmerk waar al menig boek in is versjouwt is Eastpak. Een absolute aanrader en in vele kleuren verkrijgbaar!
229 rugzakken in 33 shops

Roze dames rugzakken

sorteren op
Om te sporten, om je spullen veilig in te vervoeren of om gevuld mee te nemen voor een zomerse picknick; de roze rugzak! Een fijn item waar we tegenwoordig bijna niet meer zonder kunnen. Naast de gebruiksvriendelijkheid zijn de rugzakken tegenwoordig ook nog eens behoorlijk hip! Van kinderen tot studenten en van actieve wandelaars tot huisvaders, iedereen draagt de rugtassen trend op zijn of haar eigen manier. Ben je op zoek naar een nieuwe roze rugzak, dan zit je bij ons helemaal goed. Een uitgebreid aanbod van vele webshops vergelijken wij op basis van prijs. Zo shop je dus altijd bij de goedkoopste aanbieder!