Filteren

  Groene Parka’s shoppen

  De parka heeft zijn intrede gemaakt in de jaren 60 en is sindsdien nooit weggeweest. Je ziet ze dan ook ieder jaar weer verschijnen in de wintercollecties van de verschillende ontwerpers. Oorspronkelijk werd de jas gebruikt in de Amerikaanse krijgsmacht. Niet zo gek, want de hele uitstraling spreekt heldhaftigheid uit. De parka is een van de stoerste jassen die je hier op Kledingkopen.nl heel gemakkelijk kunt scoren. Dus fashionisto’s opgelet, want deze herfst en winter loop jij gegarandeerd in een leuke parka!

  Stoer, stoerder, stoerst!

  De parka is een jas die elke herfst en winter weer tevoorschijn komt. Deze jassen zorgen voor warmte, wat perfect is voor de koude dagen. Parka’s zijn van binnen voorzien van een elastiekje, waarmee je jouw jas op maat kunt maken. Zo kun je de parka getailleerd dragen of losjes. Ook zijn er verschillende modellen met bont van binnen. Dit zit extra comfortabel en lekker warm. Niet alleen zijn er parka’s voorzien van bont aan de binnenkant, maar zijn er ook parka’s met een bontkraagje. Dit geeft net een extra touch aan je jas. De groene parka is een echte favoriet, maar een beige of blauwe parka maakt je look er zeker niet minder op. Een paar stoere sneakers of boots eronder en je bent herfst- en winterproof!
  608 parka's in 43 shops

  Groene parka's

  sorteren op
  Parka’s geven je naast een alledaagse uitstraling ook een stoere look. Een groene parka is bij uitstek een favoriet en kan eindeloos gecombineerd worden. De modellen zijn gevarieerd; met of zonder bontkraag en van halflang tot lang.