Filteren

  Hotpants in verschillende stijlen

  Elk kledingstuk kent verschillende stijlen: chic, casual, bohemien of stoer. Zo ook bij de hotpants. Je vindt ze in vrijwel iedere uitvoering die je je maar kunt bedenken. Daardoor is de keuze enorm, en zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je uit de brand met een overzicht per stijl.

  Chic
  Hoewel hotpants erg sexy kunnen zijn, is het helemaal niet moeilijk om dit kledingstuk chic te stijlen. Een exemplaar met een mooie schuine afwerking laat het net lijken alsof je een rok met overslag aanhebt, terwijl dit niet het geval is (een zogeheten “skort”). Een chique uitstraling bereik je ook door een hoogwaardige stof te kiezen. Gladde stoffen zien er vaak wat netter uit dan de kanten of geribbelde exemplaren. Kijk ook eens bij de zwarte en witte hotpants.

  Casual
  Vind jij de hotpants op zich al gewaagd genoeg? Dat kunnen we begrijpen. Daarom is het ook helemaal niet erg om voor een casual look te gaan met deze broekjes. Spijkerstof hotpants in het blauw zijn cool en casual tegelijk. Net als bij normale spijkerbroeken kun je hierin exemplaren vinden met verkleuringen en gaten, het is maar net hoe jij je look wil afstijlen.

  Bohemien
  Bohemien hotpants zie je vooral op festivals. Sliertjes, strikjes, bloemenprints en aparte afwerkingen zijn hierin een must. Opvallen doe je zeker met deze stijl! Als je tussen de multicolor hotpants kijkt zie je vast een zeker een exemplaar dat jij naar je volgende festival kunt dragen. Vind jij bohemien altijd top? Draag hem dan met een neutrale top en een paar sandaaltjes en je bent ready to go!

  Stoer
  Ook voor de stoere girls is er een hotpants te vinden. Vaak gaat stoer en zwart goed samen (denk aan de leren hotpants), maar ook witte hotpants kunnen in een stoere outfit passen. Het ligt er maar net aan hoe de rest van de outfit gestijld is. Een paar stoere enkel boots en een mooie crop top doen de rest.
  282 hotpants in 10 shops

  Hotpants

  sorteren op