Filteren

  Hoe feller hoe beter!

  De hiphop cultuur heeft in de jaren 70 de sneaker geïntroduceerd. Het is dus niet zo dat het voorkomt uit de sportcultuur. De eerste sneakers leken zelfs meer op nette schoenen dan de sport look die wij hedendaags kennen. Daarnaast waren de meeste sneakers alleen verkrijgbaar in het zwart of wit. De felle kleuren zien wij pas sinds een aantal jaar op de sneakermarkt. Deze ontwikkeling is mede ontstaan doordat kledingmerken zich wilde onderscheiden en er een vraag ontstond vanuit de sneakerfreaks. De echte sneaker liefhebbers hebben meestal honderden sneakers in hun kast en zijn steeds weer opzoek naar unieke en opvallende exemplaren. Vervolgens werd de felgekleurde schoen steeds populairder en vaker gezien in het straatbeeld. Hierdoor is het balletje gaan rollen en kwamen fabrikanten op steeds creatievere ideeën. Het resultaat zie je in ons ruime assortiment met rode sneakers.

  Rode sneakers voor de goedkoopste prijs

  Dankzij ons overzicht met rode sneakers van diverse merken en webshops, vind je altijd wel een paar dat binnen jouw budget past. Heb je het perfecte paar gevonden, dan betaal je ook nog de laagste prijs! Klinkt goed toch? Wij vergelijken alle prijzen van rode sneakers welke online te koop zijn. Hierdoor zie je direct bij welke webshop je het beste jouw aankoop kunt doen.
  444 sneakers in 33 shops

  Rode heren sneakers

  sorteren op
  Regelmatig zie je zomaar iemand op de straat met opvallende felgekleurde schoenen aan. Soms een beetje gedurfd en daarom ook door vele gewaardeerd. Op dit moment zijn felgekleurde sneakers zelfs een trend aan het worden. Een tip van ons; als je jouw gekleurde sneakers extra wilt laten opvallen raden wij aan om in de rest van je outfit basic kleuren te gebruiken. Dat is de perfecte match! Op dit moment zijn er veel bekende merken die met felgekleurde schoenen op de markt komen. Kijk bijvoorbeeld eens in ons assortiment van rode Nike sneakers, rode Converse sneakers of de nog niet zo bekende rode Boxfresh sneakers.