Filteren

  Seizoenssokken

  Bij een nieuw seizoen horen nieuwe sokken. Dan komt het even goed uit dat het merk Stance je hier moeiteloos bij helpt. In de zomer zijn de sokken met tropische prints het gesprek van de dag, waar in de winter sokken met kerstmannen wat meer in de smaak vallen. Het grote aanbod aan verschillende kleuren speelt hier perfect op in. ’s Winters krijgen donkere sokken de voorkeur en ‘s zomers matcht een lichte sok beter bij de outfit.

  Stance Star Wars specials

  Stance weet perfect in te spelen op wat mannen willen: een sok die aansluit bij hun Star Wars passie. Wat is er beter dan een stormtrooper of Chewbacca op je sokken? Inderdaad, niets! Kijk dus snel tussen de complete collectie van Stance om al deze pareltjes te ontdekken.
  94 sokken in 6 shops

  Stance heren sokken

  sorteren op
  We kunnen er niet meer omheen: de sok is een gelijkwaardig kledingstuk aan het worden. Niet langer hoef je jouw sokken te verbergen en verstoppen; er zijn ontzettend veel merken die sokken op de markt brengen met een waar gevoel voor stijl. Ga je voor een tropische sok met palmbomen? Of een knusse sok met dieren? Eén ding is zeker, Stance heeft een geschikt paar sokken voor iedereen! Jong tot oud slaagt bij dit gave sokkenmerk met een collectie die bestaat uit sokken volgens de laatste trends.