Filter op...

Jassen van leer in vele soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een lichtbruine imitatie leren jas of een bomberjack, bij ons vind je geheid een jas die voldoet aan jouw wensen. Door de filters in te stellen naar je eigen smaak, beperk je de selectie eenvoudig tot jassen die wel eens helemaal in jouw straatje zouden kunnen liggen! Toch niet gevonden wat je zocht? Geen paniek! Kijk dan eens bij de zwarte of rode leren jassen, wellicht vind je daar iets wat beter bij je past.

Een groene leren jas voor elk budget

Je wilt natuurlijk de mooiste leren jas scoren voor komende zomer of winter, maar niet in één klap een heel maandsalaris er doorheen jagen. Gebruik daarom de productfilters om de selectie eenvoudig te beperken tot jassen die binnen jouw budget passen. Op zoek naar een jas van jouw favoriete merk? Selecteer en vergelijk uitsluitend jassen van dit merk.
125 leren jassen in 25 shops

Bruine heren leren jassen

sorteren op
De leren jas is voor de modebewuste man of vrouw een zeer gewild kledingitem. En dat is niet zo gek! Leren jassen zijn niet alleen stoer, maar ook chique en tijdloos. Wij vinden dan ook dat er eigenlijk minimaal één bruine leren jas aan jouw kapstok hoort te hangen.