Filteren

  Geschiedenis van Protest

  Achter het merk Protest schuilt een team van enthousiaste snowboarders uit Nederland. Het merk is door hen tot stand gekomen omdat zij graag een vernieuwing en verbetering zagen in hun eigen boardwear. Nu zal je misschien denken, “Nederland, daar zijn toch helemaal geen bergen met sneeuw of hoge golven om op te surfen?”. Dat heb je goed gezien, maar het gaat hen voornamelijk om het beter maken van de wereld van boarders. Niet alleen op de piste, maar ook in het water. Daarom maakt Protest elk jaar verschillende collecties voor wintersport, zomersport en streetwear.

  Eén van de key points van Protest is kwaliteit. Protest zwembroeken heren bevatten hoogwaardige materialen, dit zorgt ervoor dat alles extra lang mee gaat en dat jouw zwembroek tegen een stootje kan. Wel zo handig! Protest kijkt naar huidige trends en verwerkt die in alle items. Zo zie je bijvoorbeeld colorblocking terugkomen in de zwemshorts en hippe prints op de boardshorts. Mixen & matchen is bij Protest dan ook zeker aan de orde. Je kunt vrijwel iedere combinatie maken die je wilt; afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Het is namelijk ook mogelijk om geheel in zwart de golven of sneeuw te trotseren. It’s up to you!

  Wat Protest zo uniek maakt is dat zij altijd dicht bij hun roots zijn gebleven. Functionaliteit staat hier hoog in het vaandel en komt in elke collectie terug. Wat heb je immers aan een snowboardbroek waar geen extra zakken in zitten om al je spullen in kwijt te kunnen? En die ski pas moet natuurlijk wel in je ski jas kunnen, op een plek waar je er makkelijk bij kunt.

  Protest heren zwembroeken

  sorteren op
  Protest zwembroeken staan bekend om hun gave prints en hoogwaardige kwaliteit. Hier vind je o.a. technisch geavanceerde boardshorts die je zullen helpen als jij de golven van de zee betreedt.