Filteren

  Zwembroeken trends

  Ook binnen de wereld van de zwembroeken zijn verschillende trends te spotten. Vandaag de dag zijn de lange zwembroeken niet meer je van het. Je moet het hebben van de korte zwembroek in een opvallende kleur en/of print. Neem eens een kijkje bij de gele of roze zwembroeken. Want echte mannen dragen roze! Ook de Hugo Boss zwembroeken passen helemaal binnen de swim- en beachwear. Je vindt er zwembroeken met hippe en opvallende prints die niet in de kledingkast mogen ontbreken. Als zwembroeken in één kleur jouw voorkeur hebben dan ben je ook bij Hugo Boss aan het goede adres!

  Geschiedenis van de zwembroek

  Pas vanaf de jaren 40 droegen mannen enkel en alleen de zwembroek op het strand. Hiervoor trotseerden mannen de golven in een zwempak van gebreide stof of een combinatie van een top en een broekje. Elastische waterproof stoffen waren een groot succes binnen de beachwear en zo ontstond de zwembroek die erg veel leek op een boxer.

  In de decennia hierna verschenen verschillende uitvoeringen en kleuren binnen de zwembroeken. De golden oldie, de speedo, ontstond pas in de jaren 70. De zwembroek die vandaag de dag populair is, een kort exemplaar met wat wijdere pijpen, kwam in 1985 al eerder tevoorschijn. In de jaren die daarop volgenden, werden zwembroeken steeds langer en wijder, een soort boardshort. Vanaf 2015 zien we weer de korte exemplaren terug waarbij de man kiest voor een exemplaar in één kleur of heftige prints.
  19 zwembroeken in 6 shops

  Hugo Boss heren zwembroeken

  sorteren op
  Ben je op zoek naar een zwembroek van een geweldige kwaliteit in kleuren die meegaan met de nieuwste trends? Dan ben je bij Hugo Boss aan het juiste adres. De zwembroeken zijn perfect afgestemd op de wensen van de man als het aankomt op swimwear. Hugo Boss zwembroeken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren waardoor het brede assortiment voor iedereen wat te bieden heeft.