Filteren

  Billabong - het merk

  Billabong is geen merk maar een beleving. Bij het zien van de tropische prints op de mooi ontworpen zwembroeken voor heren voel je direct het zand tussen je tenen en de wind door je gebleekte haar gaan. Je bent klaar om de golven te trotseren op je nieuwe board in een Billabong zwembroek. Naast badmode is er nog veel meer dat dit merk te bieden heeft. Ga van top tot teen gehuld in een Billabong jas, jeans en heerlijke comfi trui. Of hou het zomers met een bermuda broek en een tof T-shirt.

  Denk je aan Billabong, dan denk je gelijk aan Australië en dat is ook precies waar dit merk vandaan komt. Billabong zag het levenslicht in 1973 door bedenker Gordon Merchant. Billabong is bekend geworden door de Billabong boardshorts en de speciale manier van naaien van de stiksels. De populariteit van Billabong strekte zich al snel door naar New Zeeland en Zuid Afrika, maar in de ’90 nam de bekendheid van dit merk een echte sprong. Met name door de algehele groei van de surf populariteit en cultuur groeide Billabong mee. Billabong werd bij uitstek een surfmerk en zo ook de zwembroeken voor heren. Het assortiment werd door dit succes uitgebreid. Van top tot teen kun je je hullen in dit fantastische en sportieve merk.

  BillaBong heren zwembroeken

  sorteren op
  Zon, zee, strand en het pakken van de hoogste golven doe je natuurlijk in je Billabong zwembroek. Dit merk weet wat je als man nodig hebt om zowel op je surfboard als op de boulevard een indruk achter te laten. Een zwembroek met een relaxte fit zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt én ook nog eens je gebruinde huid goed laat uitkomen. Billabong it is!