Filter op...

Het perfecte paar laarsjes

De populariteit van zwarte laarsjes is ongekend. En dat is eigenlijk ook helemaal niet zo gek; je kunt ze zowel in de zomer als in de winter dragen, maar ook in de herfst of lente – eigenlijk in elk seizoen dus! Draag de laarsjes onder een leuk jurkje of gewoon onder jeans, variëren was nog nooit zo gemakkelijk. Kun je, ondanks het ruime aanbod, toch niet het perfecte paar laarsjes vinden? Kijk dan eens bij een andere kleur, in ons overzicht vind je bijvoorbeeld ook enkellaarzen in de kleuren blauw en rood.

Enkellaarsjes van je favoriete merk(en)

Via deze website koop je zwarte enkellaarzen voor de beste prijs. Dit komt doordat we het aanbod van tientallen online webshops met elkaar vergelijken. Je vindt hiernaast dan ook onder meer laarsjes van de shops Zalando, Sarenza en Omoda.In het overzicht vind je bovendien zowel exclusieve merken als goedkope laarsjes. De laarzen zijn in verschillende modellen te verkrijgen. In het overzicht zijn er stijlvolle maar ook sportieve laarsjes. Ook is er veel variatie in de hak hoogte en de hoogte van de laars zelf. Ontdek het zelf in ons overzicht hiernaast!

1.100 enkellaarzen met hak in 35 shops

Zwarte dames enkellaarzen met hak

sorteren op
Zwarte enkellaarzen mogen in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Ze zijn stijlvol, elegant en geven je een zeer vrouwelijke uitstraling. Combineer ze met een jurkje, rokje of skinny jeans, het kan allemaal! In het overzicht vind je enkellaarzen uit van verschillende merken.