Filter op...

Het perfecte paar laarsjes

Enkellaarsjes met hak behoren al een paar jaar tot de belangrijkste schoenmode trends voor dames. Deze korte laarsjes zijn namelijk met elke outfit te combineren en resulteren altijd in een frisse en verzorgde, vrouwelijke look! Draag de laarsjes onder een stoer paar jeans of een vrolijk rokje, variëren was nog nooit zo gemakkelijk! Is bruin bij nader inzien toch niet helemaal jouw kleur? Geen paniek! In ons overzicht vind je enkellaarzen in alle gangbare kleuren, zoals bijvoorbeeld in het zwart en rood.

Enkellaarzen van jouw favoriete merk(en)

Zoek je een specifiek paar enkellaarsjes of wil je de selectie beperken tot enkellaarzen van jouw favoriete merk(en)? Maak dan gebruik van de zoekfilters! Kledingkopen.nl vergelijkt onder meer laarsjes van de merken Bruno Premi, Pier One en Dkode. Zit je even krap bij kas? Geen probleem! Gebruik het prijsfilter om te filteren op enkellaarsjes die binnen een bepaalde prijsklasse vallen.

Bestellen en levering

In het overzicht hiernaast zie je bij elk paar enkellaarsjes bij welke webshops je het voor de laagste prijs kunt bestellen. De bestel- en leveringsprocedure wordt door de kledingwinkels die wij vergelijken zelf bepaald. Bij vrijwel alle webshops kun je betalen via de gangbare betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Creditcard en AfterPay.
479 enkellaarzen met hak in 29 shops

Bruine dames enkellaarzen met hak

sorteren op
Een paar bruine enkellaarsjes met hak mag in jouw garderobe natuurlijk niet ontbreken. Maar voor welk paar ga je? Laarsjes van leer of van suède? Een hoog of laag model? In ons overzicht vind je ze geheid! Doordat we de prijzen van talloze kledingwinkels met elkaar vergelijken zie je direct waar je jouw nieuwe paar laarzen voor de laagste prijs kunt scoren!