Filteren

  String trends

  Herken je die tijd van je middelbare school waar het heel cool was als je je string een beetje boven je jeans liet komen? Gelukkig is dit verleden tijd en blijft de string waar die hoort te zitten, namelijk onder je kleding. Je kunt denken een witte string is een witte string, maar daar ga je de fout in! Er is namelijk heel veel variatie te ontdekken in dit stukje ondergoed. Indien je puur gaat voor comfort dan is een witte string gemaakt van een zachte stof de juiste keuze. Een katoenen variant is hier het goede voorbeeld van. Mocht je iets spannends willen aantrekken dan kun je kiezen voor een witte string die is uitgevoerd met romantisch kant. Daarnaast zijn er in ons assortiment van witte strings voor dames ook exemplaren te vinden waarin de basiskleur wit is, maar zijn versierd met mooie designs. Bij deze variant blijft het natuurlijk nog steeds uitkijken met het dragen van een witte broek. Mocht je meer een dame zijn van de versieringen, dan kun je kiezen voor een string met strikjes, bedeltjes of touwtjes.

  Strings setjes

  Het mooiste is natuurlijk als je een compleet setje draagt. Dus een passende bh met een passende string. Maar eerlijk toegeven, dit gebeurt zelden. De ietwat gehaaste keuze die je ’s ochtends moet maken na het douchen maakt dat je snel iets uit je ondergoed lade pakt. Vaak resulteert dit in een blauwe bh met een rode string of een verwassen witte beha met een groene hipster. Prima natuurlijk als niemand je stukje ondergoed hoeft te zien.

  Het wordt een ander verhaal indien je andere plannen hebt en weet dat je lingerie wordt gezien. In deze gevallen zit je altijd goed met een kanten zwarte bh en een zwarte string, onderbroek of boxertje. Zwart staat namelijk altijd chique en kleed bovendien af. Voor de meer gedurfde dames is een rode bh met een rood slipje van kant ook altijd een aanrader.
  84 strings in 15 shops

  Witte dames strings

  sorteren op
  Onmisbaar in elke ondergoedla van vrouwen is een witte string! Helemaal in de zomer is dit een onmisbaar kledingstuk. Hoe vaak komt het wel niet voor dat jij je zwierige witte jurkje aan hebt, of je strakke witte broek en dat je dan in de spiegel kijkt en ziet dat je rode of blauwe ondergoed doorschijnt. Niet zo charmant en geeft je ook geen zeker gevoel. De witte string biedt hier absoluut de uitkomst en maakt dat je met flair je witte kleding kunt dragen zonder je onzeker te voelen.