Filter op...

Ondersteuning

Tijdens het sporten is het wel zo fijn dat je je goed kunt bewegen en niets jou in de weg staat. Ook tijdens het joggen zou je die boezems graag in toom willen houden. Op Kledingkopen.nl shop je de perfecte sport bh van Nike performance en kun jij jouw workout upgraden naar een hoger level! Zo heb je ook verschillende soorten en ondersteuningen van de Nike Performance sport bh. De ondersteuning die je nodig hebt is namelijk afhankelijk van je maat en uiteraard ook het type sport. Heb je volgende week een middagje yoga met de meiden gepland en wil je de yoga- stand, de adelaar zo goed mogelijk beoefenen? Dan heb je een lichte ondersteuning nodig. Deze sport bh van Nike pro Indy, heeft smalle verstelbare schouderbandjes, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Combineer deze sport bh met een sportlegging. De pose gedraaide schaar kan er ook wel bij en maak je in deze sport bh met gemak!

Voor een 5km run is een medium ondersteuning ideaal. Dit model, de Nike pro Classic, is gemaakt van zweet afvoerend Dri-Fit materiaal voor een comfortabel gevoel tijdens je workout. Jouw persoonlijk record op de 5 km run, wordt met deze sport bh zeker weten overtroffen. Uiteraard kunnen comfortabele sportschoenen daarbij ook niet ontbreken!

Ben je een Zumba liefhebber en raak jij het liefst met dansen een paar kilootjes kwijt? Dan heb jij een sport bh nodig met complete ondersteuning. De Nike pro rival biedt uitstekende ondersteuning zonder beugels en voorgevormde cups voor extra omlijning waardoor het op en neer bewegen van de buste wordt verminderd. Wel zo handig bij het dansen! Net zoals de Nike Pro rival, biedt de Nike Pro Hero net zoveel ondersteuning. Dit model heeft verstelbare schouderbandjes met padding en ook voorgevormde cups. Beide modellen zijn óók geschikt voor dames met grote en extra grote cupmaten, ongeacht je activiteit. Bekijk het gehele assortiment van Nike performance sport bh’s voor dames en shop ook andere sport bh’s waar jij je goed en sportief in voelt.
22 sport bh's in 10 shops

Nike Performance dames sport bh's

sorteren op
Een goede sport bh is voor elke sportieve vrouw van cruciaal belang. Het zit lekker én belemmert je niet in het behalen van je sportdoelen. Op Kledingkopen.nl bieden wij een ruim assortiment sport bh’s aan van het merk Nike Performance. Deze sport bh biedt uitstekende ondersteuning tijdens het sporten, wat ideaal is natuurlijk! In een sport bh van Nike performance voel je je fit, vrij en ook wel een beetje hot. Met de verschillende kleuren en varianten, ziet jouw sportoutfit er nooit saai uit. Shop jouw sport bh op Kledingkopen.nl gemakkelijk online en tegen de goedkoopste prijs. Just do it!