Filteren

  Winterdipje

  Vind jij het door de kou in de wintermaanden erg lastig om je bed uit te komen? Dat herkennen wij maar al te goed. Het feit dat het ’s ochtends nog donker is, maakt het er ook niet makkelijker op. Daarom is er de badjas; de redder in nood! Dat het buiten donker is, daar kunnen we niet zo veel aan doen, maar aan de kou wel. Hang een badjas vlak naast je bed en je komt er een stuk makkelijker uit!

  Materiaal badjas

  Badjassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het is erg persoonlijk wat voor jou het beste materiaal is. Een exemplaar van polyester geeft je een super zacht en warm gevoel, heerlijk als je uit bed komt en je jouw eerste kopje koffie van de dag gaat nuttigen. Badjassen van badstof zorgen ervoor dat jij meteen na het douchen je badjas in kunt schieten en dat je zo weer droog bent. Zeker als je vaak naar de sauna gaat, dan zijn deze badjassen heerlijk!

  Badjassen in verschillende kleuren

  Verschillende kleuren, materialen en modellen zorgen er soms voor dat jij door de bomen het bos niet meer ziet als jij op zoek bent naar een badjas voor dames. Gelukkig kun je hier gebruik maken van filters die jou doelgericht helpen zoeken naar de perfecte badjas. Zoek eens op kleur: rood, blauw, grijs en zwart zijn veel voorkomende kleuren binnen de badjassen. Daarnaast is het mogelijk om te filteren op prijs. Zo kun je op zoek naar een badjas die binnen jouw budget past. Ten slotte zijn maat, levertijd en merk/shop filters die je kunnen helpen met zoeken. Makkelijker kan bijna niet!
  536 badjassen in 23 shops

  Dames badjassen

  sorteren op
  Wie denkt dat een badjas alleen in een hotel of de sauna gedragen wordt, heeft het goed mis! Een badjas is heerlijk om in weg te kruipen op de bank met een lekkere kop thee of koffie. Trek je favoriete pantoffels erbij aan en je kunt rustig wakker worden zonder te koukleumen. Merken als Hunkemöller, Tommy Hilfiger en Peter Hahn sieren de collectie badjassen.