Filteren

  Shoppen via Kledingkopen.nl

  Op zoek naar een tas van Guess, en weet je precies wat je zoekt? Gebruik dan een van de filters aan linkerzijde van de pagina om jouw zoekopdracht snel en eenvoudig te doen. Op Kledingkopen.nl kun je filteren op verschillende onderdelen. Denk aan prijs, maat, kleur, levertijd en webshop. Dit maakt jouw online zoektocht naar de perfecte Guess tas net wat makkelijker!

  Het verhaal van Guess

  Het brein achter het merk Guess bestaat uit vier Marciano gebroeders. De wortels van het merk liggen in Frankrijk, daar deden Guess jeans hun intrede. Na Frankrijk waren de Verenigde Staten aan de beurt. Met opvallende advertenties zorgde Guess ervoor één van de meest opvallende merken in het land te zijn. Provoceren was onderdeel van hun campagne, en het werkte. Als een trein. Naast jeans deden ook de Guess tassen hun intrede en begonnen de broers met een lijn voor schoenen, accessoires en andere kleding. Vandaag de dag heeft Guess laten zien om te kunnen gaan met economische problemen. Het merk houdt zich staande en blijft een grote speler in de markt.

  Guess tassen

  Na de doorbraak met Guess jeans, bleef succes met andere lijnen niet uit. De tassen van Guess zijn een groot succes en je vindt onder andere Guess clutches, Guess shoppers, Guess laptoptassen en zelfs Guess reistassen. Voor een tassenliefhebber is het een walhalla! Ook voor dames die minder tassen-gek zij, is dit merk de perfecte uitkomst. Een Guess tas is een goede investering en zal jarenlang mee gaan.

  Guess dames tassen

  sorteren op
  Prachtige tassen van hoogwaardige kwaliteit. Dat is wat Guess je te bieden heeft. Opvallende details zorgen ervoor dat jij direct weet wanneer je een Guess tas ziet. De naam is verwerkt in elke tas in de vorm van de letters van Guess of een hanger met het logo. Daarnaast vind je bij Guess tassen voor elke gelegenheid. Een clutch bij het uitgaan, een shopper voor dagen waarop je veel spullen meeneemt of een laptoptas op werk of school.