Filter op...

Feest om je pols!

Horloges zijn accessoires die je outfit net een extra touch geven. Rosefield horloges doen meer dan dat. Ze zijn ten eerste tijdloos, wat betekent dat je het forever kunt blijven dragen en het zijn ware fashion items! Met een Rosefield horloge maak je een statement en weet je dat je goed zit. Daarnaast hebben ze verschillende collecties die elk weer hun eigen look hebben. Een Rosefield horloge voor dames is een waar feest om je pols!

The Mercer- Deze collectie geeft een ode aan een toonaangevende winkelstraat in Soho, genaamd Mercer street. Deze serie kenmerkt zich door de moderne bandjes. Ze zijn namelijk gemaakt van mesh roestvrijstaal. Dit geeft een elegante uitstraling en past perfect in combinatie met een zakelijke en stijlvolle outfit. Een blouse met een getailleerde blazer, een donkere skinny jeans en enkellaarsjes met een hak. Op kantoor staan ze zeker weten in een kringetje om je heen vanwege je chique accessoire!

The Bowery- Niet geïnspireerd op een winkelstraat, maar een iconische buurt in New York. Deze serie onderscheidt zich door de dunne horlogekast en de stiksels op de band. De rosé gouden klok in combinatie met de verschillende kleuren die de band heeft, zwart, roze, blauw etc., geeft het niet alleen een klassieke maar ook een bohemian chique uitstraling.

The Gramercy- Indien je gaat voor een strakke en fashionable uitstraling, kan een horloge van The Gramercy collectie niet ontbreken om je pols. Deze uitstraling komt mede door de bandjes, minimalistische leren bandjes zonder stiksels. Daarnaast is deze collectie vernoemd naar een toplocatie in Manhattan. Een walhalla voor modeontwerpers uit de hele wereld.

The Tribecca- Deze collectie is als het ware identiek met de andere collecties. Je vindt dus elementen van de andere collecties in The Tribecca collectie terug. Deze serie is alleen speciaal gedesigned voor dames met een smallere pols. Het is het ultieme fashion item voor iedereen die het liefst een kleiner horloge draagt.
62 horloges in 4 shops

Rosefield dames horloges

sorteren op
Bij het dragen van jouw Rosefield horloge, straal je één en al fashion uit. De Rosefield horloges, welke zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York vind je hier tegen de goedkoopste prijs. De horloges hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist. Raak geïnspireerd door de verschillende stijlen. Shop jouw Rosefield horloge en wie weet loop jij straks met één van deze spetters om je pols!