/ Door

  Zwembroektrends voor aankomende zomer

  De winter loopt bijna op zijn einde en de zon laat zich steeds wat vaker zien. Ben jij ook al stiekem aan het wegdromen bij je plannen voor de naderende zomer? Of je nu dicht bij huis blijft of naar een ver tropisch land afreist: een goede zwembroek mag in je garderobe niet ontbreken. In deze blog kun je lezen hoe je de perfecte zwembroek vindt voor deze zomer.

  De Miami Swimweek is het belangrijkste fashion event op het gebied van badmode. De belangrijkste trends die daar op de catwalk te zien waren hebben we voor je op een rijtje gezet.

  Model
  Na de ondergang van de speedo heeft nu ook de zwembroek tot over de knie, ook wel bekend als de surfshort, zijn beste tijd gehad. Hoewel de surfshort vorig jaar nog af en toe gespot werd op de stranden en in het zwembad, wordt het deze zomer toch echt tijd om afscheid te nemen van dit model. Het mag in 2016 allemaal weer wat korter.

  Deze trend verklaart de verdere doorbraak van de toch al populaire zwemshort deze zomer. De zwemshort is een zwembroek die het model heeft van een korte broek. De precieze lengte is daarbij niet heel belangrijk, als de zwembroek maar boven de knie valt.

  Kleur
  Naast het model is natuurlijk ook de kleur van je zwembroek belangrijk. Deze zomer mag het allemaal lekker opzichtig. Vrolijke en felle kleuren zullen veel te zien zijn dit jaar. Ook de primaire kleuren doen het goed, maar dan wel in een opvallende variant. Felblauw, knalrood of kanariegeel: het kan allemaal.

  Print
  Een printje op je zwembroek hoeft niet, maar kan wel deze zomer. De print hoeft echter niet te opvallend of gek te zijn. Een zwembroek met streepjes of blokjes kan bijvoorbeeld prima. Ook maken de zwembroeken met retro-prints een opmars. Met een print van vintage bloemen of geometrische vormen zit je sowieso goed de zomer.

  Genoeg inspiratie opgedaan? Bekijk onderstaand onze favorieten of klik hier voor het gehele assortiment heren zwembroeken.

  [producten2]
  [producten3]

  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Peter Paul -
   Het is gelukkig bijna weer tijd voor een nieuwe zwembroek!