/ Door

  Zomerse kortingsactie bij Lookinggoodtoday!

  Tijdens Bevrijdingsdag en het afgelopen weekend waren de weergoden ons goedgezind. De witgekleurde benen en armen werden enthousiast gestoken in korte broeken, zomerse jurkjes en luchtige topjes. Alles werd uit de kast gehaald om de eerste zonnestralen te voelen en de vitamine D zoveel mogelijk op te nemen. Tevens kwamen de eerste fileberichten richting het strand voorbij op de radio en waren de Corona’s niet aan te slepen bij de hotspots op het strand.
  Image titleHet uitzonderlijk mooie weer van afgelopen dagen is in mei vrij bijzonder. Om waardevolle zonuren niet te verliezen spring je snel in je bikini van twee jaar geleden, zonder na te denken over de huidige trends en de staat van je bikini. Eenmaal aangekomen op het strand merk je toch dat het verschoten rood van jouw bikini meer begint te lijken op roze. Daarnaast heb je de ‘oh zo leuke’ kraaltjes achtergelaten op je laatste vakantiebestemming. Hoog tijd dus voor de aanschaf van een nieuw exemplaar!

  Laat de webshop Lookinggoodtoday nou net een mooie bikini actie hebben! Fijn, fijner, fijnst is de badmode, welke het assortiment van Lookinggoodtoday siert. Hier vind je bikini’s in vrolijke kleuren, toffe prints of met speelse franje. Van 4 mei tot en met 31 mei 2016 geldt de actie 3 bikini’s halen, 2 betalen middels een actiecode op onze site. Kun je direct je oude bikini’s de deur uit doen en met een goed gevoel het strand op stappen. De kortingscode voor deze actie vind je door naar onze kortingscode pagina te gaan en/of door hier te klikken. Vul deze code in bij het afronden van je bestelling en pak die 3de bikini gratis via Lookinggoodtoday! Voor een voorproefje kun je onderstaand onze favoriete bikini's bekijken van deze webshop.

  [producten1][producten2][producten3][producten4]Nog meer bikini plezier vind je hier!


  4 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Selma192 -
   bedankt voor de code. Nu nog mooi weer!!
  • Tirza Peters -
   Top actie!
  • Yara -
   Handig die code
  • Tessel -
   Vet! Ik ga volgende week naar Ibiza en heb sowieso 3 bikini's nodig. I like!