/ Door

  Zoals het klokje om jouw pols tikt...

  Tikt hij nergens en dat is maar goed ook, want horloges zijn heel persoonlijk. Enkele bekende horlogemerken, welke naadloos inspelen op verschillende wensen, zijn onder andere Daniel Wellington, Casio, Skagen en Komono. Vier prachtige merken, welke het je verschrikkelijk moeilijk maken om niet van elk merk één exemplaar te kopen.

  Image title

  De simplistische Zweedse stijl komt naar voren binnen het horlogemerk Daniel Wellington. Sinds 2011 is dit merk behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Kenmerkend voor het merk Daniel Wellington zijn de nylon bandjes in een diversiteit in kleuren. Naast dat ze zeer comfortabel dragen, drogen de bandjes ook nog eens snel indien je horloge nat is geworden. Qua uurwerk kun je binnen Daniel Wellington een eenvoudige wijzerplaat verwachten, wat ook weer kenmerkend is voor het Zweedse Design.

  [producten1]
  Om de trend van de Casio horloges kunnen we eigenlijk niet meer heen. Met name de goud- en zilverkleurige vintage uitvoeringen, zijn populair. Bij het horen van het merk Casio denk je waarschijnlijk direct aan je middelbare schooltijd en dan met name aan je rekenmachine. Helemaal terecht, want jouw rekenmachine en de Casio horloges komen van dezelfde fabrikant. Naast de digitale vintage modellen, kun je binnen Casio ook terecht voor een sportief klokje met kunststof horlogeband of een klassiek model met wijzerplaat en lederen band.

  Nog een fantastisch horlogemerk uit het hoge noorden is Skagen. Inspiratie wordt gehaald uit het plaatsje Skagen in Denemarken. Het typische Scandinavische design komt ook hier weer duidelijk naar voren. Ronde modellen met een stalen band, ga je zeker vinden in de collectie. Helderblauwe wijzerplaten worden afgewisseld door diep zwarte varianten. Strak en stijlvol zijn de eerste woorden die je te binnen schieten bij het zien van het horlogemerk Skagen.

  [producten3]Belgisch vakmanschap ga je vinden binnen het horlogemerk Komono. Klokjes met een twist en mooie ronde modellen sieren het assortiment voor heren en dames. Nieuw in de collectie van Komono zijn de horlogebandjes gemaakt van kurk. Niet alleen is dit horloge een ware eyecatcher, ook is het bandje milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de modellen met een roestvrijstalen of leren band ook zeker het bekijken waard!

  [producten4]Heb je tijd om het gehele assortiment horloges voor heren te bekijken? Klik dan hier!


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Miek -
   KOMONO heeft de mooiste horloges! Handig hoor die prijsverschillen..