/ Door

  Work, work, work, work outfits!

  Je werk is over het algemeen een activiteit waar je de meeste tijd insteekt. Het is een plek waar jij je creativiteit in kwijt kunt, welke je financieel uit de brand helpt en waar je leert omgaan met de leuke en minder leuke situaties op de werkvloer.
  Image titleJuist omdat je zoveel tijd spendeert op kantoor is het belangrijk om voor jezelf na te gaan waar je naar opzoek bent in je baan. Daarnaast is het goed om je te verdiepen in de bedrijfscultuur van jouw werkplek. Is het een laid-back office waar je met gemak op je sneakers naar binnen kunt stappen of wordt er van je verwacht dat je op pumps en in een net mantelpakje je afspraken doet? De kleding die jij gedurende je werkweek draagt, dragen bij aan wat jij wilt uitstralen. Heb je een belangrijke vergadering, dan kleed je je formeler dan dat er alleen een lunch met collega’s op de planning staat. Om je elke kantoordag te doen laten stralen, hebben wij voor elke dag van de werkweek een outfit samengesteld. Hoef jij alleen nog te bedenken welk outfit het beste bij jouw agenda past!

  [producten1]
  [producten3]
  [producten4]
  [producten2]
  [producten5]Helemaal enthousiast geworden van al dit moois? Bekijk snel de categorie blazers, pantalons en blouses voor dames!


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Eline -
   Die gestreepte jurk moet ik hebben! Handig voor op kantoor, maar casual ook leuk met sneakers!