/ Door

  12x witte sneakers voor heren!

  Sneakers kun je vergelijken met het gooien van een boemerang. Dit item verdwijnt namelijk niet uit het straatbeeld en duikt steeds weer op binnen verschillende schoenen trends. Zomer of winter, de sneaker laat zich makkelijk dragen door alle jaargetijden heen. Op dit moment geldt in sneakerland de trend van witte sneakers. Minder handig tijdens een avondje weg met vrienden, maar geven je wel direct een zomerse touch. Voordat wij onze 12 paar favoriete witte sneakers weggeven, vinden wij dat de echte sneakers bazen onder ons enkele dingen moet weten over deze comfortabele schoenen!

  Wist je dat de naam sneakers in 1917 is bedacht en afkomstig is van het woord ‘sneaks’? Voor 1917 werden er met name schoenen met leren zolen gedragen, welke meer geluid maakte dan de rubberen zolen die jij vandaag de dag draagt onder je sneakers.

  [producten3]Na deze sneakpeak van vier paar witte sneakers te hebben weggeven, moet je eigenlijk ook weten dat de sneaker tot de jaren ’70 helemaal niet zo populair was. Pas met de opkomst van media, ontwikkelde zich ook de vraag naar sneakers. Met name sporters en de hip-hop cultuur hebben een grote bijdrage geleverd aan de populariteit van het dragen van sneakers bij het grote publiek.

  [producten2]Last but not least, hebben merken als Nike, Adidas, K-swiss en Asics handig ingespeeld op de groeiende vraag naar sneakers. Niet alleen hebben deze grote merken ervoor gezorgd dat de sneaker een revolutionaire ontwikkeling heeft doorgemaakt in de sportwereld, ook is de sneaker een waar fashion item geworden welke ook zeker buiten de sportvelden kan worden gedragen.

  [producten1]Is ons assortiment van 12 paar witte heren sneakers niet genoeg? Klik dan hier en vind de gehele collectie witte heren sneakers! 


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie