/ Door

  We mogen weer; KONINGSDAG!

  Nog maar één week en dan galmt vol overtuiging het Wilhelmus door de grachten, worden de glazen gevuld met oranjebitter en mag er worden gezwaaid naar het Koningspaar. Woensdag 27 april 2016 kleurt Nederland oranje en staat in het teken van Koningsdag. 
  Image titleWaarom is de kleur oranje verbonden aan Nederland? In de Nederlandse vlag vinden we rood, wit en blauw, maar geen oranje. Toch is oranje al eeuwenlang onze nationale kleur en dat hebben we te danken aan onze ‘Vader des Vaderlands’; Willem van Oranje. Als leider van de onafhankelijkheidsoorlog in de 16de eeuw en grondlegger van onze natie was hij een belangrijk man. Willem van Oranje kreeg de kleur oranje in zijn naam dankzij zijn neef, die hem het Franse prinsdom ‘Orange’ naliet. Een mooie geschiedenis, wat maakt dat wij elke 27ste van april, de kleur oranje vol overgave dragen.

  Helaas is het Nederlandse weer niet onder de indruk van al deze festiviteiten en wil het op deze dag nog wel eens wisselvallig uit de hoek komen. Wij zouden Kledingkopen.nl niet zijn als we daar geen oplossing voor hebben. De oplossing? Kleding voor verschillende weertypes. Voor heren en dames zijn er onderstaand twee outfits te vinden. Eén voor een stralende dag en één outfit indien de zon zich minder laat zien. Is het aan jou alleen nog de taak om de vijftien coupletten van het Wilhelmus uit je hoofd te leren!

  Een zonnige Koningsdag:

  [producten1][producten2]

  Minder zonnige Koningsdag:


  [producten3][producten4]

  Maak met deze tips jouw Koningsdag compleet!


  4 reacties op dit artikel
  • Elke -
   Tof! ik denk dat een winters setje word!?
  • Mariska -
   Leuke kleding!
  • Wilma Visschedijk -
   In één woord: Geweldig!
  • Aafke -
   Ik heb alleen een zonnige outfit dus hoop op mooi weer!