/ Door

  Wat is precies de Bohemian Chic dresscode?

  De term Bohemian Chic, oftewel boho chic, heb je vast weleens voorbij horen komen. Maar weet je ook wat deze dresscode inhoudt en waar je op moet letten bij het samenstellen van een boho chic outfit? Wij helpen je een handje verder door samen met jou te kijken naar tips & trucs omtrent deze dresscode. Kijk je mee?

  Bohemian Chic

  Als je meer wilt weten over Bohemian Chic outfits, dan is het slim om een beetje inspiratie op te doen op plaatsen waar deze stijl het best tot zijn uiting komt. Denk aan het festival Coachella in Californië of de warme zomers op Ibiza. Hier zie je de stijl in zijn volle glorie: bohemian jurken, veertjes, grote hoeden, flared broeken, bloemenprints, kant en ga zo maar door. Zowel voor vrouwen als mannen is het heerlijk om vrij te experimenteren met deze stijl. Mix & match wat je maar wilt! Voor de dames is een maxi dress met gave print een musthave, waar mannen hun outfit echt af kunnen maken met een hoed en vintage items.

  Bekijk alle Bohemian Jurken

  Maar wat is nou echt hét kenmerk van deze stijl? Het is eigenlijk de hippie stijl met een vernieuwde hippe touch. De combi van bohemian items met chique details, zorgt voor het complete plaatje. Je hoeft je dus niet in te houden met accessoires; voor deze dresscode kan je all the way gaan. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen de chique details en de hippie bohemian look. Een té gestijlde outfit is niet de bedoeling, de nonchalante feeling moet nog wel terugkomen in je outfit. Kijk hieronder met ons mee naar een aantal items die perfect binnen de Bohemian Chic dresscode passen.

  2 reacties op dit artikel
  • Amber -
   @Brit: voor bruiloften??? Voor een festival snap ik deze stijl wel, al kan ik er zelf nooit echt wat mee... Voor mij is het een beetje teveel zigeuner look!
  • Brit -
   Mooie stijl, vooral voor bruiloft of festival!