/ Door

    Voel je spectaculair met JOSH V!

    Kijkend naar de collectie van het merk JOSH V worden wij behoorlijk hebberig. De kleding, accessoires en schoenen voor dames laten zich kenmerken door een super vrouwelijke en ultieme pasvorm. De finishing touch vind je in de verfijnde details zoals pailletten, steentjes en teksten.



    Het merk JOSH V zag in het jaar 2011 het levenslicht en is bedacht door fashionista, ondernemer en model Josh Veldhuizen. Haar carrière als model en het ondernemersbloed maakte dat zij in Amsterdam dit modelabel begon. Met het heldere doel “I want to make women look and feel spectucular” voor ogen ligt JOSH V ondertussen in meer dan 400 partner stores en is dit merk in 9 verschillende landen verkrijgbaar. Daarnaast is er een overzichtelijke webshop waar jij met net zoveel gemak al dit moois online shopt!

    Wat maakt JOSH V zo bijzonder?
    JOSH V weet met gemak de trends van tegenwoordig te combineren met de wensen van de hedendaagse vrouw. Stoffen om bij weg te dromen geven je een chique en exclusieve uitstraling. Van klassieke feestjurk tot comfortabele trui, binnen JOSH V kun je slagen voor zowel een casual dagje met vriendinnen als een formele gelegenheid. Maak je outfit af met sieraden en een tas van dit merk en je bent klaar om spectaculair de deur uit te stappen!


    4 reacties op dit artikel
    • nancy -
      Hallo,Kan je de sweater (foto midden) nog kopen en waar?Grtjs
    • Ashley_xx -
      Heel tof hoor heb al wat items van JOSH V maar zij hebben steeds zon leuk assorti!
    • Ninaatje -
      HEBBEN! super leuk allemaal
    • Pipa -
      Oh my gosh ik kende dit dus niet!