/ Door

    Voel je Bijzonder met de Bijenkorf Sint aanbiedingen!

    Online shoppen is altijd een feestje, maar online shoppen met hoge kortingen zorgt voor een extra dosis geluksmomentjes. Wij hebben dan ook goed nieuws voor alle online shoppers. De Bijenkorf heeft namelijk een mooie actie gaande onder de naam Sint aanbiedingen. Deze actie geldt tot en met zondag 27 november en tijdens deze dagen kun je profiteren van kortingen oplopend tot 30%!

    Image title

    Op zoek naar een leuk Sinterklaascadeautje of alvast Kerst shoppen? Om weg te geven of toch zelf te houden? Eén ding is zeker met de Sint aanbiedingen van de Bijenkorf ga je zeker slagen. In het ruime assortiment met fantastische kortingen klik je van elegante jurken van Supertrash door naar Calvin Klein pullovers en van sneakers van het merk Versace naar Tommy Hilfiger enkellaarsjes. Dit is nog maar een kleine greep uit de topmerken die de Bijenkorf voert, want ook designermerken zoals; Karen Millen, Givenchy en Paul Smith vind je tussen de Sint aanbiedingen. Nog nooit waren deze luxe merken zo voordelig te shoppen als tijdens deze actie van de Bijenkorf.

    De webshop van de Bijenkorf laat je hetzelfde gevoel ervaren als dat je het warenhuis binnenstapt. De afbeeldingen waar je bij wegdroomt zorgen dat je alles direct in je winkelmandje wilt klikken. Gevaarlijk voor de online fashionista, maar voor de twijfelaar een mooie manier om inspiratie op te doen en de knoop definitief door te hakken. De Bijenkorf neemt je mee in de luxe en glamour van designermerken, een exclusief assortiment tassen en het neusje van de zalm qua cosmetica!

    De Bijenkorf heeft service hoog in het vaandel staan en hanteert dan ook een levertijd van één dag. Voor 22.00 uur besteld, op maandag tot en met zaterdag, is de volgende dag in huis. Mocht het onverhoopt voorkomen dat items niet geheel naar wens zijn, dan is het mogelijk om kosteloos te retourneren. Daarnaast vind je vele online betaalmethoden, zodat er voor iedereen een passende en veilige manier is om af te rekenen.

    [producten1]
    [producten2]
    [producten3]
    [producten4] Bekijk hier het volledige assortiment Sintaanbiedingen van de Bijenkorf.


    2 reacties op dit artikel
    • Peter Langelaan -
      Fijne actie!
    • Maggy -
      Vind de Bijenkorf zo fantastisch en kijk elk jaar weer uit naar mooie acties rond de Sinterklaas periode. Ik koop vaak al mijn cadeautjes bij de Bijenkorf. Mooie producten, ruim assorti en snelle levertijd. Door het warenhuis wandelen blijft ook altijd een ervaring rond de feestdagen!