/ Door

    Vives les boobs!

    Elke dame is gezegend met een paar en daar mogen we best trots op zijn. Ze laten je vrouwelijk voelen, staan leuk in jurkjes en voeden de jongste generatie. Niets dan hulde aan de buste! Echter uit onderzoek blijkt dat we toch niet altijd even goed voor ze zorgen. Hoe herkenbaar is het dat je uit je ondergoed la met 15 bh’s toch die ene verwassen pakt, waar eigenlijk geen vorm meer in zit, omdat ‘tie zo lekker zit? En hoe zit het met de wasbeurten? Was jij echt na 2x dragen elke bh? Het is hoog tijd voor de juiste ondersteuning (letterlijk en figuurlijk) bij de aanschaf van een nieuwe beha!
    Image titleVoordat je overgaat op de aanschaf van een bh is het belangrijk om na te denken over wat je prettig vindt aan de bh’s die jij nu draagt. Dit kan de stof zijn, de dikke bandjes of het push-up effect. Daarnaast vragen verschillende gelegenheden om verschillende bh’s. Een strapless jurk, een rondje hardlopen of spannende date? Drie activiteiten die toch echt een eigen bh nodig hebben.

    De strapless bh

    Je kent ze wel; de chique gelegenheden waarop je eindelijk je lang gezochte strapless jurk uit de kast mag halen. Je haar is gedaan, je pumps matchen precies bij de kleur van je cocktailjurk en dan zie je twee van die onflatteuze bh bandjes boven je jurkje uit piepen. Daar gaat je look.. maar de strapless bh biedt hier de uitkomst! Van een strapless of bandeau beha kun je gemakkelijk de bandjes verwijderen waardoor je schouders onbedekt blijven. Naast dat dit dus het ultieme stukje ondergoed is voor onder je avondjurk, geeft de bh je ook nog eens een breathtaking decolleté. Mits je natuurlijk de juiste pasvorm te pakken hebt. Strapless bh’s zijn vaak voorzien van een dun antislip randje. Dit voorkomt dat de bh naar beneden glijdt en jij steeds ‘onzichtbaar’ aan het hijsen bent. Heeft jouw jurk een uitgesneden rug, dan is de plak bh een aanrader! De naam geeft het al een beetje weg, maar de plak beha plak je letterlijk op en heeft geen sluiting aan de achterzijde.


    De sport bh

    Een rondje hardlopen, de child pose tijdens yoga of je wekelijkse kickbox les, sporten vraagt om extra ondersteuning. Sport bh’s geven deze support. Bij het uitkiezen van de juiste sportbeha staan comfort en pasvorm voorop. Zo mag de ademhaling tijdens het sporten niet belemmert worden door een te strakke sport bh. Daarnaast moet de bh op alle punten gelijk zitten, voorkom dus dat de achterkant omhoog kruipt. Kenmerkend voor een sport bh zijn de bredere schouderbanden. Belangrijk is dat deze banden niet in je schouders snijden. Zorg er als laatste voor dat je sportbeha van ademend materiaal is gemaakt. Katoen is hierin een absolute no go! Merken welke met bovenstaande punten rekening houden zijn onder andere; Nike, Hunkemöller en Under Armour.

    [producten2]

    De balconette bh

    Wetend dat jij mooie lingerie draagt onder je outfit maakt dat je je zelfverzekerder voelt. Niet alleen handig tijdens een date, maar ook onderweg naar een sollicitatie of presentatie. De balconette bh is een klassieker als je op zoek bent naar mooie lingerie. De bandjes van een balconette beha staan verder uit elkaar, wat voor een mooie open halslijn zorgt. Ideaal dus als een iets lager shirt of jurkje draagt met een brede boord.

    Niet de ondersteuning gevonden die je zocht? Klik hier voor ons volledige assortiment bh's!


    3 reacties op dit artikel
    • Krista -
      Phiet phieuw mooie dame
    • Lieke Versluis -
      Wat is deze blog leuk geschreven en goed dat bepaalde feitjes nog even worden aangestipt! Ik draag mijn beha vaak langer dan 2 dagen OOPS!
    • Anita Treffer -
      Me dochter heeft een hekel aan die behabandjes gelijk dit artikel doorgestuurd.